Τι είναι η εποχή της εικονικής πραγματικότητας; Το στοίχημα των βελτιώσεών της είναι μια όσο το δυνατό καλύτερη απομίμηση της ζωής; Το επόμενο λέβελ της ιντεράκτιβ ζωής ποιο θα είναι; Πόσο ηθικό είναι το ανήθικο όταν η μαθηματικοποίηση ξεπερνά τα συναισθήματα; Γιατί γίνονται επενδύσεις στην ανδρική μοναξιά;

Οι πλαστικές κούκλες που έμοιαζαν σαν άλλη εργοστασιακή παρτίδα φάμπρικας που έφτιαχνε μπρατσάκια και κουλούρες θαλάσσης για μπέμπηδες, ολοκληρώθηκε. Πλέον φτιάχνουμε κούκλες στήριξης του μοναχικού ανδρικού οργασμού από τέτοιας ποιότητας πλαστικό που θυμίζει τόσο πολύ το γυναικείο δέρμα. Στο δρόμο της τελειοποίησης της ανδρικής μοναξιάς ο νέος σταθμός σύντομα θα είναι τα ρομπότ που όχι απλά θα ρεαλιστικοποιούν τον οργασμό αλλά θα παράγουν παιδιά. Ο Σέρζι Σάντος έχει χωθεί για τα καλά στο πρότζεκτ Σαμάνθα. Ρομπότ “ικανό” να απολαμβάνει το σεξ. Για τον μαλάκα της διπλανής πόρτας η Σαμάνθα είναι γυναίκα ευκολάκι. Την ακουμπάς εκεί που θέλεις και ερεθίζεται. Μπορείς να της μιλήσεις και να ανταποκριθεί στο κάλεσμά σου. Ο Σάντος πλέον έχει βαλθεί να αναβαθμίσει τις δυνατότητές της. Ο χρήστης της προσθέτοντάς της μια κάρτα με έξτρα δεδομένα τής δίνει την δυνατότητα να έχει άποψη γύρω από την ομορφιά και απλές πράξεις δικαιοσύνης. Ο δημιουργός της μεγαλύτερης ψεύτικης υπερπαραγωγής ανθρωπίνων αναγκών λέει: “Το να πλάσουμε ένα μωρό είναι πλέον εξαιρετικά απλό. Θα δημιουργήσω έναν αλγόριθμο με όσα πιστεύω γύρω από την έννοια της μητρότητας. Θα ανακατέψω όσα έχω δημιουργήσει και έπειτα θα το δημιουργήσω σε τρισδιάστατη άποψη. Το αποτέλεσμα θα είναι το παιδί που θα έχω κάνει με ένα ρομπότ. Δεν βλέπω κάτι δύσκολο σε αυτό.”

Ο Σάντος παλεύει να υποκαταστήσει τις ανθρώπινες σχέσεις. Η υποκειμενικότητά του μπορεί να θεωρηθεί προσβλητική; Μαζί του κινεί και τη σκηνή της ανδρικής υποκρισίας. Η αυτοπεποίθησή του γύρω από το πρότζεκτ Σαμάνθα και τις διαστάσεις που μπορεί να πάρει είναι η αποθέωση του fake σε μια εποχή που αποθεώνει το fake σε κάθε του έκφανση.