Στον Πολυχώρο Τέχνης: «Αλεξάνδρεια» Σπάρτης 14 Πλατεία Αμερικής στις 24 Νοεμβρίου ημέρα Κυριακή και ώρα 20:00μ.μ. θα λάβει χώρα η μουσική παράσταση με τίτλο: «Του Έρωτα και της Αμαρτίας» Μέρος Β΄ με τη σοπράνο Μαριλιάνα Ρηγοπούλου και στο πιάνο τον Οδυσσέα Κουμάτο.

Μετά την επιτυχημένη και με μεγάλη ανταπόκριση του κοινού ολοκλήρωση του Α΄ Κύκλου της παράστασης με τίτλο: « Του Έρωτα και της Αμαρτίας», στις 21 Οκτωβρίου του 2018, θελήσαμε να περάσουμε σ’ ένα Β΄ Κύκλο ερωτικών τραγουδιών που συγκεντρώθηκαν μετά από ιδιαίτερα προσεγμένες επιλογές ωσάν ερωτικές επιστολές που φυλάσσονταν στο συρτάρι κι η κάθε μια έχει τη δική της ιστορία να μας αφηγηθεί.

«Γιατί εγώ, αγαπημένη, σου χρωστάω κάτι πιο πολύ απ’ τον έρωτα
εγώ σου χρωστάω το τραγούδι και την ελπίδα, τα δάκρυα και πάλι την ελπίδα.
Στην πιο μικρή στιγμή μαζί σου, έζησα όλη τη ζωή.
……..Κι η αγάπη μας ήταν η απέραντη σκάλα που ανέβαινα πάνω απ’ το χρόνο και το Θεό και την αιωνιότητα ως τ’ ασύγκριτα, θνητά σου χείλη». Τάσος Λειβαδίτης

Για μια υπόσχεση, ένα λαμπύρισμα του ήλιου στα υγρά μάτια, ένα ακαθόριστο σκίρτημα, ένα χάδι στα μαλλιά, ένα βροχερό βράδυ, για ένα άδειο παγκάκι, ένα ξεχασμένο καπέλο, για μια αγκαλιά, ένα διακριτικό φεγγάρι, για μια μωβ κορδέλα σ’ ένα κλωνάρι Πασχαλιάς, για μια ανάμνηση, για ένα δρόμο που δεν έκλεισε ποτέ, για ένα όνειρο που μας περιμένει να το ζήσουμε, για όλα αυτά θα τραγουδήσουμε, για την αγάπη που δεν άργησε μια μέρα, για έναν παλαιοπώλη αναμνήσεων, για μια σονάτα του σεληνόφωτος, για μια φλογάτη αμαρτία ψυχής, για την καινούργια μέρα που ξημερώνει, για το ένα φιλί, το ένα κορίτσι, το ένα αγόρι.

Εκεί……. θα τραγουδήσουμε τον έρωτα.
Καλώς ν’ ανταμώσουμε!!

Πολυχώρος Τέχνης: «Αλεξάνδρεια» Σπάρτης 14 Πλατεία Αμερικής
Τίτλος μουσικής παράστασης: « Του Έρωτα και της Αμαρτίας» Μέρος Β΄
Στο τραγούδι η σοπράνο: Μαριλιάνα Ρηγοπούλου
Στο πιάνο: Οδυσσέας Κουμάτος
Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019
Ώρα έναρξης: 20:00 μ.μ.
Τηλέφωνο κρατήσεων: 212 100 70 79