Είναι ό,τι πιο ευαίσθητο ανακαλύψαμε να παίζει στο ελληνικό διαδίκτυο τις τελευταίες εβδομάδες. Στο μπλογκ της https://valitsablog.wordpress.com/ η σκιτσογράφος – γελοιογράφος Μαρία Τζαμπούρα παρουσιάζει τη ζωή μιας άλλοτε χαρούμενης άλλοτε λυπημένης βαλίτσας. Κάθε ιστορία έχει τη δική της αυτοτέλεια. Κάθε ιστορία είναι σαν ένα παιδικό παραμύθι για μεγάλους.

Αντιγράφουμε από το about me της σκιτσογράφου

Η σκιτσογράφος κατέβασε τη βαλίτσα απ’ το πατάρι αλλά δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι πηγαίνει κάπου. Σε αντίθεση με όλους αυτούς όμως που προσπαθούν να την πείσουν ότι η ζωή και οι επιλογές της συνεχίζονται κανονικά, η πραγματικότητα έχει άλλη άποψη. Κι όσο κι αν θέλει να είναι σε κίνηση και ταξίδια κάπου εκεί έξω, η ζωή τα τελευταία χρόνια την κλείνει όλο και πιο μέσα. Εγκλωβισμένη ΜΕΣΑ στη βαλίτσα της – αυτό είναι ό,τι πιο κινητικό και εξωστρεφές μπορεί να κάνει. Οι αιτίες πολλές και το γιατί ξεδιπλώνεται επεισόδιο το επεισόδιο, ακριβώς όπως και η ζωή. Σε απλή ορολογία comic, θα λέγαμε πως πρόκειται για ένα comicstrip!

Στο blog, κάθε Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο και μια νέα ιστορία / comicstrip αλλά και στη facebook σελίδα μας https://www.facebook.com/valitsablog/ καθημερινά!
Μπείτε κι εσείς μαζί μας, μέσα στη βαλίτσα !!!