Του Μάρκου Ψυχάρη //
 Από τη Χίο ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και τηλε- φραντσάιζερ του ακαταμάχητου πνεύματος της Κλασικής Ελλάδας, Άδωνις Γεωργιάδης, δήλωσε:   

 «Πάντα έλεγα ότι οι αριστεροί δεν είναι δημοκράτες και με έλεγαν υπερβολικό. Η χώρα βρίσκεται στα πρόθυρα εκτροπής και ο Τσίπρας δεν διστάζει να κάνει τα πάντα για να μείνει στην εξουσία. Όμως κάνει και ένα καλό. Το μοναδικό καλό για την Ελλάδα. Εξευτελίζει την ιδεολογία της αριστεράς και μετά από αυτόν δεν θα τολμάει κανείς να δηλώσει αριστερός αφού θα είναι ο περίγελος της παρέας του».

Και από τις σελίδες της Καθημερινής, πρόσφατα, με συνέντευξη του ο «απόμαχος» της πολιτικής σκηνής Θεόδωρος Πάγκαλος «είπε»:

«Όπως στον εμφύλιο, δεν μπορεί κανείς να κάτσει στο κέντρο και να λυπάται για την ακρότητα και τον φανατισμό όσων συμπλέκονται. Το μέτωπο των αναρχοκομμουνιστών, των φασιστών, των πάσης φύσεως αποβλήτων της δημόσιας ζωής και των κατσαπλιάδων έχει σχηματιστεί. Πρέπει, όσοι έχουν την τόλμη και τη βούληση να υπερασπιστούν τη δημοκρατία, να δημιουργήσουν τώρα μια νέα εκλογική συμπαράταξη. Εναν ”Εθνικό Δημοκρατικό Συναγερμό”»

Στο μεταξύ κάποιοι θεωρούν πρόβλημα της χώρας τους πρόσφυγες.

thumbnail_oliki-alesi