Του Γιώργου Ράλλη //

Φωτογραφίες: Κική Παπαδοπούλου

Madeleine Theofilopoulou, 32, Art Director και Ραδιοφωνική Παραγωγός του Join Radio

– Ποιο ειναι το αγαπημένο σου άλμπουμ “σήμερα”;

-Το Spirits Having Flown των Bee Gees. Κυκλοφόρησε το 1979 από την RSO με μαμά εταιρεία την Universal Music Group και ήταν το δέκατο πέμπτο album τους, αμέσως μετά την συνεργασία τους στο soundtrack του Saturday Night Fever. Κατέκτησε το no.1 του UK album chart και πούλησε 20 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως!

– Που άκουσες την αγάπη μέσα του ;

-Στο Love You Inside Out. Λίγο το groove στην εισαγωγή, λίγο τα φωνητικά του Barry Gib, λίγο αυτός που παρακαλάει, υποφέρει και το φωνάζει με αυτή την κακούργα να τον έχει κάνει τάρανδο.. Αγάπησα – άνθρωπος είμαι, λύγισα #psixoponiara

mesa

Πότε και πού άκουσες το άλμπουμ που λες πρώτη φορά;

-Ήμουν πολύ μικρή, δεν θυμάμαι. Αυτό που θυμάμαι όμως είναι πως σαν γνήσιο disco girl, ζητούσα κάθε μέρα από τον μπαμπά μου να το ακούω όπως και άλλα διάφορα των Bee Gees και να χορεύω στο σαλόνι του σπιτιού σαν να μην υπάρχει αύριο! *Τώρα που το σκέφτομαι, το ίδιο γινόταν και με το soundtrack και την ταινία του Grease (Danny Zuko σ’αγαπάω μ’ακούς;! λολ)

-Κάνε την καρδιά σου “πετρα”, υπάρχει κάποιο κομμάτι που ξεχωρίζεις;

-Tragedy. Με τη μια, χωρίς συναισθηματισμούς και άλλα διάφορα. Άσε που είναι ιδανικό για πρωινό ξύπνημα με τέτοια ενέργεια και στον Join Radio έχω μια ιδιαίτερη αγάπη σε αυτό (κάθε μέρα 8-10πμ. Άλλαξε τον αέρα σου και συντονίσου! Εμπρός!)