Από τη bitchara //
Εντάξει, αυτή είναι άσχετη και θέλει να μπει σφήνα στην ηλίθια επικαιρότητα των τάχαμουδήθεν σελέμπριτις που «διακόπτουν» και ανεβάζουν φωτογραφίες τους στο ίνσταγκραμ γιατί δεν έχουν τίποτα άλλο να κάνουν. Εσείς για πόσο ακόμα θα ασχολείστε με δαύτην; Τι σας ιντριγκάρει δηλαδή; Που σκαρφάλωσε με το παντοφλάκι σε βράχια για να σώσει ένα αγριοκάτσικο; (πώς δεν γκρεμοτσακίστηκε, να έχουμε και άλλες φωτό απ’ τις πισίνες του πόνου να λέτε). Που πόζαρε υπερήφανη μετά την παντελώς κενή περιεχομένου και αξίας πράξη της; (πόσο μυαλό θέλει για να σκεφτείς πως αυτά δεν είναι σαν τα μπότοξ, με τα οποία καθεμιά τους προσπαθεί να διορθώσει τη Φύση, είναι η Φύση η ίδια). Που είναι κούκλα με το σορτσάκι και το τοπάκι; (άμα δεν ήταν, θα ανέβαζε τις φωτό, γίδια;) Όχι, πείτε μου: τι;
 Γιατί δεν κάθεστε να διαβάσετε κανένα βιβλίο, όσοι είστε σε διακοπές, να πάτε κανένα σινεμά ή καμιά βολτίτσα όσοι δεν είστε, να φτιάξετε κουλουράκια με τα δυο χεράκια, να μιλήσετε με τον άνθρωπό σας ή με το παιδί σας και ασχολείστε με κάθε πασέ περσόνα, η οποία επιχειρεί  να κερδίσει ένα μερίδιο δημοσιότητας που δεν το αξίζει εκβιάζοντας την προσοχή σας; Γιατί είναι δύσκολο ε; ενώ το να καγχάσεις με την Τζενούλα που έκανε βλακεία, δεν απαιτεί προσπάθεια εκ μέρους κανενός. Αυθόρμητος ο καγχασμός. Μόνο που θα έπρεπε να απευθύνεται πρώτα απ’ όλα στα μούτρα μας.
Μη ρωτάτε ύστερα γιατί όλοι καταπίνουμε αμάσητα όσα μας σερβίρει κάθε τυχοδιώκτης και απατεώνας. Για τον ίδιο λόγο ακριβώς. Επειδή είναι κάτι εύκολο. Και του Ελληνος ο τράχηλος, δύσκολον δεν υπομένει. Μπεεεεεεε.
 
The bitch