Το fragilemag, σε συνεργασία με τις εκδόσεις Ωκεανός προσφέρουν 5 αντίτυπα από τo βιβλίο «Όλοι Γι’ αυτό Μιλούν» της Φάνη Φλάγκ.

Oι τυχεροί του διαγωνισμού είναι:

Triantafyllia Toti 
Jennie Kourou 
Βασιλική Ηλιάδη 
Τάσος Σαντοριναίος
Christianna Zachariou

 

Για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό μας, θα πρέπει:

✔ να κάνετε Like στη σελίδα του fragilemag: www.facebook.com/fragilemag/

✔ να κάνετε Like και Share (κοινοποίηση) στον τοίχο σας στο facebook, τη σχετική ανάρτηση του διαγωνισμού

Ο διαγωνισμός ισχύει έως και την Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017. Η κλήρωση των 5 τυχερών θα πραγματοποιηθεί μέσω του Random.org και οι νικητές θα ειδοποιηθούν με μήνυμα στο facebook για την παραλαβή των δώρων τους. Τα αποτελέσματα της κλήρωσης θα ανακοινωθούν την Κύριακή 17 Δεκεμβρίου στην παρούσα σελίδα και στη σελίδα μας στο facebook.

Στην κλήρωση έχουν δικαίωμα συμμετοχής μόνο όσοι είναι κάτοικοι Ελλάδας και έχουν πραγματοποιήσει και τις 2 ανωτέρω ενέργειες. Τα δώρα είναι προσωπικά και συγκεκριμένα, δεν μεταβιβάζονται σε τρίτους και δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή άλλα είδη. Τα προσωπικά σας στοιχεία θα παραμείνουν εμπιστευτικά και θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για επικοινωνία μαζί σας σχετικά με τον παρόντα διαγωνισμό. Oι νικητές θα πρέπει να επικοινωνήσουν/απαντήσουν μαζί μας μέχρι – το αργότερο- μέχρι τη Δευτέρα 18/12. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση σχετικά με τον διαγωνισμό, επικοινωνήστε με το fragilemagazine@gmail.com

Aν οι τυχεροί είναι κατοίκοι Αθηνών θα παραλαμβάνουν οι ίδιοι το δώρο τους από τις εκδόσεις Ωκεανός (Σόλωνος 136, Τ.Κ. 10677, Αθήνα, τηλ.: 2103829339) , με επίδειξη της ταυτότητάς τους, αναφέροντας ότι πρόκειται για τον διαγωνισμό του Fragile. Αν οι τυχεροί είναι από την επαρχία το παραλαμβάνουν ταχυδρομικά.

Βιβλιοκριτική μας: εδώ

Σύνοψη του βιβλίου:

New York Times best seller  

Έλμγουντ Σπρινγκς.  Μια συνηθισμένη μικρή επαρχιακή αμερικάνικη πόλη. Όμορφη, γραφική, με χαριτωμένους κατοίκους. Κι όμως, κάτι παράξενο συμβαίνει στο νεκροταφείο της…  Μια νύφη δι᾽αλληλογραφίας, η Κατρίνα. Ένας γοητευτικός σύζυγος, ο Λόρντορ Νόρτστρομ.
Και γείτονες, πολλοί γείτονες, που βλέπουν, ακούν, παρακολουθούν και ψιθυρίζουν… `Ανθρωποι που ζουν, ερωτεύονται, φέρονται με μυστηριώδεις και απρόσμενους τρόπους… και πεθαίνουν…
Ο Λόρντορ Νόρντστρομ δημιούργησε, όχι μόνο μια ζωντανή πόλη που γνώρισε ευημερία και πρόοδο και μετά τον θάνατό του, αλλά και έναν όμορφο χώρο αιώνιας ανάπαυσης για την οικογένεια, τους φίλους και τους γείτονές του, όταν θα ερχόταν το πλήρωμα του χρόνου, φυσικά!  Στο Στιλ Μέντοουζ συμβαίνουν αλλόκοτα πράγματα και όλοι στην πόλη μιλούν γι’ αυτά.

Με εφόδια τη ζωηρή φαντασία, την ευρηματική πένα  και τη βαθιά κατανόηση του χαρακτήρα και της καρδιάς των ανθρώπων, η λατρεμένη Φάνη Φλαγκ υφαίνει μια αξέχαστη ιστορία για τη ζωή, τη ζωή μετά τον θάνατο,
και όλα όσα συναρπαστικά συμβαίνουν σε απλούς ανθρώπους. Στο 
Όλοι Γι’ αυτό Μιλούν, μας θυμίζει  πως η κοινότητα είναι πνοή, η ζωή ένα δώρο και  πως η αγάπη δεν πεθαίνει ποτέ.

 

Tαυτότητα συγγραφέα:

Η Φάνη  Φλαγκ διακρίθηκε ως ηθοποιός και σεναριογράφος στην τηλεόραση, στον κινηματογράφο αλλά και στο θέατρο. Είναι η επιτυχημένη συγγρα-φέας των μπεστ σέλερς Daisy Fay and the Miracle Man∙ Fried Green Tomatoes at the Whistle Stop Cafe∙ Welcome to the World, Baby Girl!∙ Standing in the Rainbow∙ A Redbird Christmas∙ Can’t Wait to Get to Heaven∙ I Still Dream About You∙The All- Girl Filling Station’s Last Reunion και The Whole Town’s Talking. Το σενάριο της Φλαγκ για την ταινία Πράσινες Τηγανητές Τομάτες ήταν υποψήφιο  στα βραβεία Όσκαρ και στα βραβεία του Σωματείου Αμερικανών Συγγραφέων, και κέρδισε το σημαντικό βραβείο Scripter ως καλύτερο σενάριο της χρονιάς. Η Φάνη Φλαγκ είναι επίσης νικήτρια του Διαγωνισμού Harper Lee. Ζει ευτυχισμένη μεταξύ Καλιφόρνιας και Αλαμπάμας. 

 

Περισσότερα: εδώ