Το fragilemag, σε συνεργασία με τις εκδόσεις Λιβάνη προσφέρουν 2 αντίτυπα από τo βιβλίο “Ο τελευταίος του πάρτι” της Ιφιγένειας Κολλάρου.

Οι τυχεροί του διαγωνισμού είναι

 

Για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό μας, θα πρέπει:

✔ να κάνετε Like στη σελίδα του fragilemag: www.facebook.com/fragilemag/

✔ να κάνετε Like και Share (κοινοποίηση) στον τοίχο σας στο facebook, τη σχετική ανάρτηση του διαγωνισμού

Ο διαγωνισμός ισχύει έως και την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017. Η κλήρωση των 2 τυχερών θα πραγματοποιηθεί μέσω του Random.org και οι νικητές θα ειδοποιηθούν με μήνυμα στο facebook για την παραλαβή των δώρων τους. Τα αποτελέσματα της κλήρωσης θα ανακοινωθούν τη Σάββατο 25 Νοεμβρίου στην παρούσα σελίδα και στη σελίδα μας στο facebook.

Στην κλήρωση έχουν δικαίωμα συμμετοχής μόνο όσοι είναι κάτοικοι Ελλάδας και έχουν πραγματοποιήσει και τις 2 ανωτέρω ενέργειες. Τα δώρα είναι προσωπικά και συγκεκριμένα, δεν μεταβιβάζονται σε τρίτους και δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή άλλα είδη. Τα προσωπικά σας στοιχεία θα παραμείνουν εμπιστευτικά και θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για επικοινωνία μαζί σας σχετικά με τον παρόντα διαγωνισμό. Oι νικητές θα πρέπει να επικοινωνήσουν/απαντήσουν μαζί μας μέχρι – το αργότερο- μέχρι τη Δευτέρα 4/12. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση σχετικά με τον διαγωνισμό, επικοινωνήστε με το fragilemagazine@gmail.com

Aν οι τυχεροί είναι κατοίκοι Αθηνών θα παραλαμβάνουν οι ίδιοι το δώρο τους από τον Εκδτικό Οργανισμό Λιβάνη, Σόλωνος 98 (Δευτέρα – Παρασκευή , 9.00-17.00, τηλ 21 0366 1200), με επίδειξη της ταυτότητάς τους, αναφέροντας ότι πρόκειται για τον διαγωνισμό του Fragile. Αν οι τυχεροί είναι από την επαρχία θα το παραλαμβάνουν ταχυδρομικά.

Βιβλιοκριτική μας: εδώ

Σύνοψη του βιβλίου:

ογοτεχνία » Ελληνική λογοτεχνία
“Ο τελευταίος του πάρτι”  |  Κολλάρου Ιφιγένεια Π

Αρ. σελίδων: 384

Μια κηδεία, μια παρέα με λαμπρό παρελθόν, στάσιμο παρόν και θολό μέλλον, ένας μεγάλος έρωτας σε παρακμή, ένας νεοάνεργος μεσήλικας με τα υπαρξιακά του σε έξαρση, μια μεγαλοκοπέλα που φοβάται τη δέσμευση και μια χώρα σε κρίση.
Σε μια εποχή περικοπών όλα είναι σε ύφεση και υπό διαπραγμάτευση: συναισθήματα, όνειρα, σχέσεις. Οι ισορροπίες χάνονται, τα υπαρξιακά γιγαντώνονται και τα ερωτηματικά κάνουν παρέλαση. Η αβεβαιότητα και το παράλογο γίνονται μέρος της καθημερινότητας και ο καθένας ψάχνει τους δικούς του μηχανισμούς επιβίωσης.

Μια παραλία με λευκή, ψιλή άμμο, μια καλοκαιρινή νύχτα με πανσέληνο. Στη μια της άκρη ένα μικρό μπαράκι. Μουσική ρέγκε, αγόρια και κορίτσια που χορεύουν ξυπόλυτα στην παραλία, ζευγάρια που φιλιούνται παθιασμένα… Ένα ψηλόλιγνο, όμορφο αγόρι, γύρω στα είκοσι, προχωρά γεμάτο αυτοπεποίθηση στην ακροθαλασσιά. Στο ένα χέρι ένα μπουκάλι βότκα καπελωμένο με πλαστικά ποτήρια. Στο άλλο μια σακούλα με πάγο, που αφήνει στο διάβα της σταγόνες νερού. Φτάνει στην άλλη άκρη της παραλίας, πλησιάζει μια παρέα που ’ναι αραχτή στην άμμο και κάθεται κι εκείνος. Μοιράζει ποτήρια, γεμίζει πάγο και βότκα. Υψώνουν τα ποτήρια. «Στους πιο όμορφους, στους πιο έξυπνους, στους πιο ικανούς, δηλαδή σ’ εμάς!» λέει και πίνουν όλοι γελώντας.

Tαυτότητα συγγραφέα:

Συγγραφέας: “Κολλάρου Ιφιγένεια Π.”

Η Ιφιγένεια Π. Κολλάρου γεννήθηκε τo 1967 στην Αθήνα.
Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και συνέχισε με μεταπτυχιακό στην Πολιτική των Επικοινωνιών (M.A. in Communications Policy Studies), στο City University του Λονδίνου. Τα τελευταία είκοσι εφτά χρόνια εργάζεται στην τηλεόραση. Από τις Εκδόσεις Λιβάνη έχει εκδοθεί το μυθιστόρημά της Μ’ Ένα Κλικ Αλλάζουν Όλα. Επικοινωνία με τη συγγραφέα:
https://www.facebook.com/ifigeniak

 

Περισσότερα: εδώ