της Ρομίνας Ξύδα //

Σύμφωνα με μία νέα έρευνα, που διεξήχθη από μία ομάδα Βέλγων επιστημόνων, μπορούμε να καταλάβουμε πόσο έντονους οργασμούς έχει μία γυναίκα παρατηρώντας απλώς τον τρόπο που κινείται. Οι ερευνητές μελέτησαν μια ομάδα γυναικών εκ των οποίων οι μισές είχαν δηλώσει ότι είχαν κολπικούς οργασμούς ενώ οι υπόλοιπες κλειτοριδικούς. Σύμφωνα με τις αναλύσεις που έκαναν, όσο περισσότερο κουνάει τους γοφούς της μια γυναίκα τόσο πιθανότερο είναι να έχει την «ικανότητα» να απολαμβάνει κολπικούς οργασμούς κάτι που η συγκεκριμένη έρευνα διαπίστωσε σε ποσοστό 81%. Πιο συγκεκριμένα, η θεωρία τους υποστηρίζει ότι η κίνηση της λεκάνης και της σπονδυλικής στήλης είναι χαρακτηριστικό των γυναικών που έχουν βιώσει τον πολυπόθητο οργασμό του κόλπου. Η απάντηση, δική σας.

Eίναι το stress ηλίθιε

Μπορεί το στρες να δημιουργήσει προβλήματα στην σεξουαλική μας ζωή; Μία πρόσφατη δημογραφική έρευνα αμερικανικής εταιρίας κατέληξε πως “Ναι”. Έρευνα στην οποία συμμετείχαν 500 άτομα ηλικίας από 18 έως 55 ετών από δέκα μεγάλες πόλεις των ΗΠΑ, κατέδειξε τα εξής αποτελέσματα: Το 46% των ερωτηθέντων δήλωσαν ότι έχουν περισσότερο στρες απ’ ό,τι ένα χρόνο πριν ενώ το 62% δήλωσαν ότι δεν κάνουν αρκετό sex λόγω άγχους. Τα οικονομικά προβλήματα ήταν ο βασικός παράγοντας άγχους για το 64% των ερωτηθέντων ενώ άλλοι λόγοι ήταν η πίεση στη δουλειά (40%), η έλλειψη χρόνου και το αίσθημα βιασύνης (39%), τα οικογενειακά προβλήματα (32%) και τα προβλήματα των σχέσεων (30%).

Έγκον Σίλε “Ζευγάρι Γυναικών” 1915

Η εργαλειοθήκη του “Όχι” – 10 πράγματα που δεν πρέπει να ξέρει εκείνος (για σένα)

Με πόσους άντρες έχεις κοιμηθεί (κυριολεκτικά και μεταφορικά), Το είδώλο σου είναι η Σαμάνθα του «Sex and the City», Ο κολλητός σου ήταν κάποτε ο «δικός» σου, Είχες σχέση με τον διευθυντή σου, Είσαι ακόμη κολλημένη με τον «ένα και μοναδικό» που αντιστάθηκε στην γοητεία σου, Ο καινούργιος στην δουλειά φέρνει στον Τζορτζ Κλούνεϊ, Δεν πιστεύεις ότι μπορεί να υπάρξει φιλία ανάμεσα σε άντρα και γυναίκα, Συνάντησες τον πρώην σου και βγήκατε για φαγητό, Στο σχολείο ήσουν μια χοντρή με σπυράκια που την φώναζαν «λούζερ», Βρίσκεις τον κολλητό του απίστευτα γοητευτικό.

Η Γέννηση της Αφροδίτης Σάντρο Μποτιτσέλι (1485–1486)

Χίουμορ (Ο κλειδαράς του έρωτα)
Μία νέα πανεπιστημιακή έρευνα που έγινε από το πανεπιστήμιο του Νέο Μεξικό στις ΗΠΑ φέρνει επιτέλους στο φως τι είναι αυτό που αναζητάνε οι γυναίκες σ’ έναν άντρα. Γιατί μπορεί να δηλώνουν ότι γοητεύονται από τα καλά παιδιά με χιούμορ και ευαισθησίες, όμως η αλήθεια βρίσκεται αλλού: Στα κακά παιδιά. Σύμφωνα με την έρευνα εκείνοι που ζουν τη ζωή με περιπέτεια, είναι νάρκισσοι και η αγαπημένη τους ασχολία είναι τα ψέματα και η εκμετάλλευση έχουν περισσότερες πιθανότητες να «σκοράρουν» στην καρδιά μιας γυναίκας. Στην πανεπιστημιακή μελέτη συμμετείχαν 200 φοιτητές, οι οποίοι υποβλήθηκαν σε τεστ προσωπικότητας με στόχο την κατάταξή τους βάσει των κριτηρίων της σκοτεινής τριάδας: περιπέτεια, ναρκισσισμός και εξαπάτηση. Εκείνοι που παρουσίαζαν τα μεγαλύτερα «συμπτώματα» είχαν και την τάση να συνάπτουν περισσότερες ερωτικές σχέσεις αλλά και να προτιμώνται εκ μέρους των γυναικών.

Τζεφ Κουνς Γυναίκα στο μπάνιο (1988)

Τροφή για το μυαλό: «Όποια πιστεύει ότι ο δρόμος για την καρδιά ενός άντρα περνάει από το στομάχι του, έμεινε στάσιμη στη Γεωγραφία» (Robert Byrne)