Η Μακεδονία του Συντάγματος (μια μιλιτέρ φιέστα). Δεν είναι πάνω από τριάντα, άντε τριάντα πέντε, και έχει κάνει τατού στον σβέρκο το “Μολών Λαβέ”. Πολύ σωστά. Μολών Λαβέ μπορεί να είναι και ένα δυάρι στα Πατήσια. Ή ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής. Μολών Λαβέ μέρα – νύχτα και για όλες τις χρήσεις.

Σήμερα -Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019- είναι η μέρα της Μακεδονίας που είναι ελληνική και που στρατόκαυλοι – ένστολοι από χόμπι, καλόγριες, παπάδες, μποντιμπιλντεράδες, Χρυσαυγίτες, πατριώτες αριστεροί, θα διαδηλώσουν κατά της επόμενης προδοσίας του Έθνους. Όχι άλλες χαμένες πατρίδες για μερικές ώρες.

•Το σημερινό συλλαλητήριο για τη Μακεδονία είναι μια νο πολιτικα μπούκα. Και κερδισμένοι θα είναι οι εθνικιστές που στεγνοκαθαρίζουν μια σειρά εγκληματικές πράξεις συμμετέχοντας σ’ ένα πανηγύρι που στο δρόμο το σύνθημα είναι “Να καεί το μπουρδέλο η Βουλή” την ίδια στιγμή που τα μεγάφωνα παίζουν Μίκη Θεοδωράκη.

Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019. Η κουβέντα τελειώνει. Μονόλογος. Εθνικιστές και εθνομηδενιστές. Μια άποψη. Ένα μίσος. Οι υπόλοιποι μπορούν να περιμένουν ως τη Δευτέρα.