Από τον Ελευθέριο Λεβαντή //

Frank Zappa – Dinah-Moe Humm

Η πόρτα άνοιξε διάπλατα και από έξω ακούστηκε το “Dinah Moe” του Zappa “your sparkle gets me hungry, oh no no no”!

-Άκου δεν μπορώ άλλο…με περιμένει έξω ο φίλος μου από το γραφείο της είπε πρώτος εκείνος.

-Βοήθησε με όμως τώρα .. και άλλο και άλλο, τελειώνω – έχεις αναπτήρα;  Θέλω να νιώσω την φλόγα του …

-Ο γέρος φρίκαρε  – χάρηκε όμως ,πού έστω και έτσι μπορουσε να σερβίρει την μικρή ανώμαλη.Έβγαλε από το μπλε γιλέκο του ένα χρυσό αναπτήρα , άναψε ένα cubano και ενώ πλησίασε την ευγενή καύτρα στα οπίσθια της μικρής , εκείνη σαν από θαύμα άρχισε να ουρλιάζει ευγνώμων και ευτυχισμένη!

Στη ζούλα εντελώς ο γέρος την έφερε μπροστά του και την έκανε χάλια…

Ήσυχα –  ήσυχα απομακρύνθηκε από το μπάνιο,  προτού να το καταλάβει η άλλη. Σκουπίστηκε, επέλυνε το πρόσωπό του και μετά από λίγο κάπνιζε το υπόλοιπο πούρο του και έπινε το εσπρεσσάκι του ,μιλώντας με τον  φίλο του.

-Τι έγινε με εκείνη την αεροσυνοδό; τον ρώτησε εκεινος , μόλις τον είδε να ηρεμεί.

  • Πριν λίγες ώρες την  είδα και μου το ξέκοψε απάντησε ο γέρος .
  • Μα εσείς είστε τόσο χρόνια μαζί..
  • Η αλήθεια είναι ότι εκείνη δεν το έβλεπε έτσι – είμαστε τόσο τρελαμένοι με την ζωή μας που δεν είχαμε προλάβει να μιλήσουμε για τέτοια  θέματα. Πάντα με προκαλούσε , πάντα μου χαμογελούσε και πάντα ήταν έτοιμη για όλα και αυτό μου έφτανε..

Σε λίγο κατέφθασε και η μελαχρινή καλλονή ,για να μπει στην κουβέντα σαν να μην τρέχει τίποτα ,προς μεγάλη έκπληξη του γερού, που την κοίταζε σαν αποσβολωμένος.

Πώς νιώθεις μετά από μια ολοκληρωτική  καταστροφή – ένα προσωπικό Βατερλό;  O  γέρος είχε αρκετές φορές στην ζωή του αυτή την εμπειρία  και είχε την εντύπωση , ότι πάντα μετά από κάθε καταστροφή επέστρεφε στο ίδιο θέατρο χαμένων μαχών και ευκαιριών  – στην ίδια άδεια σκηνή  .

Τι είναι αυτό το μέρος , αυτό το σκηνικό αναρωτιόταν και τι θα γινόταν την ημέρα της μητέρας όλων των καταστροφών. Μιας μέρας , που τόσο αναζητούσε και περίμενε με λαχτάρα να έρθει – και τι ήταν αυτή η μητέρα όλων των καταστροφών;

Πίστευε ότι σε αυτήν την απόλυτη καταστροφή βρίσκεται κάτι  που τόσο αναζητούσε!

Τελικά καθένας μας κουβαλά το δικό του σταυρό  , μουρμούριζε  o φίλος του.

Το προηγούμενο βράδυ o γέρος είδε ένα όνειρο .  Εκεί που κοιμόταν , είχε έρθει να τον βρει ο μεγάλος του έρωτας, η Ινγκα!

Απόγονος ρωσικής αυτοκρατορικής οικογενείας η ίδια, είχε μικροπαντρευτεί με νεαρό υπολοχαγό της τάξης της και είχε εξαφανιστεί ένα πρωί από το σπίτι του ,αφήνοντας μόνο ένα σημείωμα στον καθρέφτη : see you in hell motherfucker!

Κάποτε βλέπεις της είχε υποσχεθεί ότι θα την έπαιρνε μαζί του και εκείνη του δόθηκε και του ταξε να τον περιμένει για πάντα. Κι όταν εκείνος γύρισε ήταν πια αργά. Εκείνη είχε κάνει τα κουμάντα της, όμως  την είχε πικράνει πολύ και έτσι αφιέρωσε τη ζωή της , στον ιερό σκοπό να τον βρει και να τον εκδικηθεί!

Χθες το βράδυ τον πλησίασε φορώντας ένα κοντο άσπρο φόρεμα που τον σκανδάλιζε και του χαμογέλασε πονηρά  . Με αυτές τις σκέψεις  που του πάγωσαν την ψυχή, αφέθηκε με χαρά στην γήινη ζεστασιά που εξέπεμπε  το ανοιχτό μπούστο της μελαχρινής ανερχομένης πολιτικού , πειθαρχημένο από ένα σέξι μαύρο εσώρουχο

Η μικρή ήθελε  να μάθει κι άλλα για την ζωή και ήξερε να παίρνει πάντα αυτό που ήθελε .Άναψε τσιγάρο, χαλαρώνοντας ,μετά την απρόσμενη κορύφωση της βραδιάς και περίμενε  .

– Πείτε μου όμως, ρώτησε η μαυρομάλλα; Πώς το κάνατε;

sexy-spanking-of-schoolgirl