Μια διαταραχούλα την έχει. Ήταν λίγες εβδομάδες πριν όταν αγκάλιαζε τον πρόεδρο των Η.Π.Α. δηλώνοντας την απόλυτη αφοσίωση στις αποφάσεις του. Μόλις προχτές και μέσω απανωτών του ποστ στο Twitter ο Κάνιε Γουέστ επέκρινε τον λευκότερο του λευκού λίντερ της διοίκησης των Η.Π.Α. Ο σταρ της μουσικής επέκρινε την πολιτική μετανάστευσης του Τραμπ και ισχυρίστηκε ότι τον χρησιμοποίησαν.

Ο Γουέστ αλλάζει απόψεις όπως πουκάμισα. Ιδού τα twees του

«Τα μάτια μου είναι πλέον ανοιχτά και τώρα συνειδητοποιώ ότι έχω συνηθίσει να διαδίδω μηνύματα που δεν πιστεύω», έγραψε στο Twitter την Τρίτη.

«Υποστηρίζω όσους διακινδυνεύουν τη ζωή τους για να μας υπηρετήσουν και να μας προστατεύσουν και υποστηρίζω να κρατάμε ανθρώπους που κάνουν κατάχρηση της εξουσίας τους υπεύθυνης», σημείωσε.

«Πιστεύω στην αγάπη και την ευσπλαχνία για τους αιτούντες άσυλο και τους γονείς που αγωνίζονται να προστατεύσουν τα παιδιά τους από τη βία και τον πόλεμο», πρόσθεσε.

Ο Γουέστ έχει δηλώσει πως θα ψήφιζε Ντόναλντ Τραμπ στις προηγούμενες εκλογές, αν είχε ψηφίσει. Πλέον δηλώνει ανοιχτά πως εγκαταλείπει την ενασχόλησή του με την πολιτική καταγγέλλοντας τον μέχρι πρόσφατα αγαπημένο του πολιτικό λίντερ Τραμπ για λόγους που αφορούν συγκεκριμένες πολιτικές του.

Ένα ακόμα Tweet του Γουέστ

«Τα μάτια μου είναι πλέον ευρύτατα ανοιχτά και τώρα συνειδητοποιώ ότι έχω συνηθίσει να διαδίδω μηνύματα στα οποία δεν πιστεύω. Διαχωρίζομαι από την πολιτική και εστιάζομαι εντελώς στο να είμαι δημιουργικός !!!», έγραψε.