Της Ρομίνας Ξύδα //

Το παρακάτω δεν είναι είναι κείμενο τύπου Έρωτας “Vs” Ψυχοθεραπείας.  Το Κάτι Vs Κάτι Άλλο είναι ορισμός του πασέ.  Αλλά να είναι που το σεξ μπορείς να το υψώσεις και σαν λάβαρο φυσικής ευεργεσίας.

– Το sex είναι μία διαδικασία ομορφιάς. Επιστημονικές μελέτες έχουν αποδείξει ότι οι γυναίκες όταν κάνουν έρωτα παράγουν ποσότητα οιστρογόνων, που κάνουν τα μαλλιά να λάμπουν και το δέρμα απαλό.

– Το sex μειώνει τις πιθανότητες για δερματίτιδα καθώς και τις αναφυλαξίες. Ο ιδρώτας που παράγει καθαρίζει τους πόρους και κάνει το δέρμα να λάμπει

– Το sex αποτελεί στιγμιαία θεραπεία για την ήπια μορφής κατάθλιψη.

– Όσο περισσότερο sex κάνετε, τόσο περισσότερο θα ωφελείστε. Το σεξουαλικά ενεργό σώμα εκπέμπει μεγαλύτερες ποσότητες χημικών, τις λεγόμενες φερορμόνες. Λεπτά αρώματα που τρελαίνουν το αντίθετο φύλο.

– Το sex είναι το ασφαλέστερο ηρεμιστικό στον κόσμο, αφού είναι δέκα φορές πιο αποτελεσματικό από το Valium.

– Το καθημερινό φιλί μπορεί να κρατήσει τον οδοντίατρο μακριά.

– Το sex ανακουφίζει από τους πονοκεφάλους. Το πολύ sex μπορεί να απελευθερώσει την βουλωμένη μύτη, λειτουργεί ως αντισταμινικό και μπορεί να καταπολεμήσει το άσθμα και τον υψηλό πυρετό.

«Το σεξ χωρίς αγάπη είναι μια κενή εμπειρία, αλλά σε σχέση με άλλες κενές εμπειρίες, δεν είναι κι άσχημη» Γούντι Άλεν

Το κινητό βλάπτει σοβαρά το… sex (δεν το ήξερες;)
Αν στα μελλοντικά σχέδιά σου, περιλαμβάνεται ο πόθος να αποκτήσεις με τον καλό σου πολλά-πολλά παιδάκια τότε πρόσεξε που βάζει το κινητό του. Διότι κατά τους επιστήμονες του Cliveland Clinic το κινητό μπορεί να βλάψει το σπέρμα. Σύμφωνα με την έρευνα άντρες που μιλούσαν στο κινητό δύο ώρες την ημέρα είχαν 31% λιγότερα σπερματοζωάρια. Η ακτινοβολία επηρεάζει είτε διακόπτοντας την παραγωγή σπέρματος με βλάβες στους σωματικούς ιστούς είτε δημιουργώντας ελεύθερες ρίζες. Γι’ αυτό κρατήστε του το κινητό μακριά από το αυτί και για καλό και για κακό και μακριά από την… τσέπη!

“Η Αφροδίτη του Ουρμπίνο” έργο του Τιτσιάνο Βετσέλλιο

Να γιατί αγαπάμε τους γκέι
Οι εγκέφαλοι των ομοφυλόφιλων αντρών μοιάζουν με εκείνους των ετεροφυλόφιλων γυναικών, ενώ οι εγκέφαλοι των λεσβιών παρουσιάζουν ομοιότητες με εκείνους των straight αντρών. Στο συμπέρασμα αυτό κατέληξε έρευνα του Σουηδικού Ινστιτούτου Εγκεφάλου στην Στοκχόλμη. Οι ερευνητές εξέτασαν τους εγκεφάλους 140 ομοφυλόφιλων και ετερόφυλων ατόμων από τους οποίους οι 90 ήταν άντρες και οι 50 γυναίκες. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας, το δεξί ημισφαίριο του εγκεφάλου ήταν μεγαλύτερο στους ετεροφυλόφιλους άντρες και στις ομοφυλόφιλες γυναίκες. Αντίθετα, στους ομοφυλόφιλους άντρες και τις ετεροφυλόφιλες γυναίκες τα δύο ημισφαίρια ήταν απολύτως συμμετρικά.

Better be safe than sorry…
Μετά τα botox οι επιστήμονες αποφάσισαν να μας παρουσιάσουν ό,τι πιο επαναστατικό έχει γίνει ποτέ στο όνομα του απόλυτου γυναικείου οργασμού: Το G-shot: Μία ένεση κολλαγόνου στο… ευαίσθητο σημείο που έχει σαν στόχο να διογκώσει το G-spot της γυναίκας ώστε να μπορεί να απολαύσει την υπέρτατη ηδονή. Γυναίκες από όλο τον κόσμο περνάνε για μια επίσκεψη από τον γυναικολόγο τους κάθε τέσσερις μήνες προκειμένου να κάνουν την θαυματουργή ένεση που για την ώρα κοστολογείται γύρω στα 1500 ευρώ. Ωστόσο, επειδή στην επιστήμη δεν γίνονται πάντα θαύματα καλό θα είναι πριν τον μεγάλο οργασμό να ενημερωθείτε πλήρως από τον γυναικολόγο σας. Τουλάχιστον για να υπάρχει επόμενος (έστω και συμβατικός!)