Στη μουσική σκηνή «Το Μπαράκι της Διδότου» στη Διδότου 3 στο Κολωνάκι, στις 24 Ιουνίου ημέρα Κυριακή και ώρα 20:30μ.μ. θα λάβει χώρα η μουσική παράσταση του πιανίστα Οδυσσέα Κουμάτου με τίτλο: «Τα Τραγούδια τα Πλώρης» και φιλική συμμετοχή της σοπράνο Μαριλιάνας Ρηγοπούλου.

Με το δικό μας καράβι, με τα πανιά του ανοιγμένα, με τα πανιά της αγάπης, του έρωτα, του πόνου και της ξενιτιάς με τα πορφυρά όνειρα και τις φλογάτες ελπίδες, θα ταξιδέψουμε στην πιο πλατιά και όμορφη θάλασσα, σ’ αυτή που δεν έχουμε αρμενίσει ακόμα, εκεί θα μεταλάβουμε νερό θαλασσινό από αρχαίο τάσι μπακιρένιο, αλγερινό που κοινωνούσαν πειρατές πριν πολεμήσουν.

Εκεί θα ακούσουμε τη μουσική της θάλασσας, τα παράπονά της, το τρυφερό της χάδι και τα μανιασμένα κύματα που σαν μαινάδες θρηνούν στα σπλάχνα της τη χαμένη Ατλαντίδα.

Εκεί τα μάτια μας θα τρεμοπαίξουν όταν ο ήλιος θα χάνεται στο βυθό της, εκεί τ’ ακροδάχτυλά μας θ’ αγγίξουν το όνειρο, εκεί σε μια γωνιά καπνίζοντας το τσιμπούκι του θα μας κλείσει το μάτι ο Καββαδίας κι ο Σεφέρης θα μας ρωτά άραγε… « τη θάλασσα ποιος μπορεί να την εξαντλήσει».

Άντε να λύσουμε, να ξεκινήσουμε…..
Βίρα τις άγκυρες!!!

Μουσική σκηνή: « Το Μπαράκι της Διδότου» Διδότου 3 Κολωνάκι
Τίτλος μουσικής παράστασης: « Τα Τραγούδια της Πλώρης».
Στο πιάνο: Οδυσσέας Κουμάτος
Φιλική συμμετοχή στο τραγούδι η σοπράνο: Μαριλιάνα Ρηγοπούλου
Κυριακή 24 Ιουνίου 2018
Ώρα έναρξης: 20:30μ.μ.
Τηλέφωνο κρατήσεων: 2103642990