Στις 16 Δεκεμβρίου ημέρα Κυριακή και ώρα 20:30 μ.μ. στη Μουσική Σκηνή: «Το Μπαράκι της Διδότου» στη Διδότου 3 στο Κολωνάκι θα λάβει χώρα η μουσική παράσταση του πιανίστα Οδυσσέα Κουμάτου με τίτλο: « Οδός Αριστοτέλους» ( Αφιέρωμα στο Γιάννη Σπανό) και φιλική συμμετοχή στο τραγούδι της σοπράνο Μαριλιάνας Ρηγοπούλου.

«Οποιοσδήποτε στιχουργός έγραφε σε τέτοια θεϊκή μουσική, θα έκοβε τις φλέβες του να γράψει τα καλύτερα πράγματα», έλεγε ο Μάνος Ελευθερίου για το Γιάννη Σπανό.

Πραγματικά Θεόπνευστος συνθέτης.
Μέσα από το αφιέρωμά μας θα προσπαθήσουμε να σκιαγραφήσουμε αυτή την τόσο πολυπρόσωπη μουσική φυσιογνωμία που συνεχίζει να συγκινεί, να γοητεύει, να κινείται με αξιοθαύμαστη ευχέρεια, ανάμεσα σε μια μπαλάντα και σε ένα καθαρά λαϊκό τραγούδι, χωρίς να μειώνει την αισθητική του, χωρίς να λαϊκίζει, αντίθετα με μια φινέτσα μοναδική.

Η μουσική του Γιάννη Σπανού κρύβει στα σπλάχνα της τόση αλήθεια, πέρα από κάθε καθωσπρεπισμό, τόση ευαισθησία και τόση τρυφερή μελαγχολία που θα ήταν αδύνατο να μη συγκινεί.
Γι’ αυτόν το συνθέτη θα τραγουδήσουμε, που βιγλίζει το πέλαγος της μουσικής, που η ψυχή του είναι ανήσυχη, που το πνεύμα του είναι αχόρταγο και φωτεινό που δεν παύει να ζεί για τη δημιουργία, για το ένα σφύριγμα μιας μελωδίας του, για το ένα χειροκρότημα.

Μουσική σκηνή: « Το Μπαράκι της Διδότου» Διδότου 3 Κολωνάκι
Τίτλος Μουσικής Παράστασης: « Οδός Αριστοτέλους» ( Αφιέρωμα στο Γιάννη Σπανό)
Στο πιάνο: Οδυσσέας Κουμάτος
Φιλική συμμετοχή στο τραγούδι η σοπράνο: Μαριλιάνα Ρηγοπούλου
Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018
Ώρα έναρξης: 20:30 μ.μ.
Τηλέφωνο κρατήσεων: 2103642990