του Μάρκου Ψυχάρη //

Η καρδάρα και το γάλα που χύθηκε, αφού πρώτα ο χαμένος είχε κάνει τη δύσκολη δουλειά, να αρμέξει την αγελάδα δηλαδή. Ο γάιδαρος και η ουρά του που δεν φαγώθηκε γιατί έπρεπε να φαγωθεί και εκείνη για να θεωρείται φαγωμένος όλος. Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος σε ό,τι αφορά τις πατριδοεπαγγελματικές του φιλοδοξίες χάνει πάντα λίγο πριν λήξει ο αγώνας. Σήμερα μαθαίνουμε πως αν και ο αντιπρόεδρος Άδωνις είχε στρώσει το χαλί ως Άδωνις 2 στον Κωνσταντίνο η Ν.Δ. τον έκοψε από τις λίστες των υποψήφιων βουλευτών για τις ερχόμενες εκλογές.

Ο παράγοντας tweet
Tο περίφημο tweet που όχι άδικα τα παρατηρητήρια twit του Σύριζα το “πούλησαν” ως υπόδειγμα ακροδεξιοσύνης. Το θυμάστε; O πρώην – λογικά – υποψήφιος βουλευτής σε διαδικτυακή κουβέντα γύρω από την ΕΡΤ είχε γράψει “Ψηφίστε σωστά” σε ποστ Χρυσαυγίτη για να γκρεμίσει την ΕΡΤ με τανκ.

Ο Κωνσταντίνος με εκπομπή στον Σκάι είχε απολυθεί όταν, σχολιάζοντας στην τηλεόραση την συμπεριφορά του πρωθυπουργού στο πρόσωπο του χτυπημένου από τρομοκράτες πρώην πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου, είχε πει «Είναι ένα μήνα και μία βδομάδα ο Λουκάς Παπαδήμος στο νοσοκομείο, χτυπημένος από πρώην συντρόφους του Έλληνα πρωθυπουργού κι ο Έλληνας πρωθυπουργός δεν έχει πάει να του πει ένα γεια. Δηλαδή να του πει “είστε καλά; Χρειάζεστε κάτι;” ή τέλος πάντων ως πρωθυπουργό σε πρωθυπουργό».

Ο Κωνσταντίνος και οι χυλόπιτες
Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος βρίσκεται σε ένα παραληρηματικό αντάρτικο εδώ και καιρό. Δεν είναι ανοξείδωτος σαν τον Άδωνι, που πια του μοιάζει τόσο πολύ. Δεν είναι τόσο υπομονετικός όσο ο γκουρού της ακροδεξιάς στην Ελλάδα Μάκης Βορίδης. Η ανάγκη του να αυτοτοποθετηθεί ως μπροστάρης ενός ακροδεξιού αντάρτικου ενάντια στις απανωτές προδοσίες που κάνει μια προδοτική κυβέρνηση, που στηρίζουν προδότες ψηφοφόροι δεν λουφάρει ποτέ.

Ο Κωνσταντίνος πάνω από ιδεολογίες και ιδέες θεωρεί πως είναι γεννημένος να μας απασχολεί. Η πραγματικότητα έχει άλλη άποψη. Κάθε δημόσιο πέρασμα του Κωνσταντίνου είναι μια κραυγή για βοήθεια. Μόνο που η τελευταία δεν θα έρθει αν χτυπά λάθος πόρτες διαρκώς.