Τι να κάνεις έναν γκέι Ναζί σε μια Συνέντευξη για Δουλειά: Ένα προφορικό δοκίμιο πάνω στην τρέλα, το σεξ και το φόβο του Αλέξανδρου Παπαδόπουλου* στο Ρομάντσο, στα πλαίσια της Εκθεσης Civil Disobedience. Σάββατο 25 Νοέμβρη. Στις έξι το απόγευμα.
-Πώς θα μπορούσες να μετατρέψεις ένα gay-neonazi σε αξιοθέατο αφραγκιάς και αναψυχής; Τι μπορείς να κερδίσεις αν εισβάλεις σε μια διεθνή έκθεση τέχνης με ένα νεροπίστολο; Πώς μπορείς να παίξεις με το σεξ και την οργή για να συνθλίψεις την μπαναλιτέ του facebook; To How to use gay Nazis in Job Interviews είναι μια παιχνιδιάρικη ανασκόπηση της ευτυχίας στην καρδιά της μιζέριας: ένας πολεμικός οδηγός διασκέδασης, που αναζητά στη ζάλη (και την πλήξη) των social media τα υλικά μιας αισθησιακής σύγκρουσης με τον φόβο, το μίσος και την αβεβαιότητα.
Ανακατεύοντας σεξολογία με παράσταση, βίντεο-τρολαρισμα με θεατρικό μονόλογο και παραλήρημα με στριπτίζ, το event αυτό εξερευνά τη διαταραγμένη σχέση ανάμεσα στο facebook, τη λιτότητα και και αυτό που λέμε queer επιθυμία – δηλαδή, έναν κόσμο αντισυμβατικής αισθησιακότητας που περικλείει πολλά περισσότερα από αυτό που καταλαβαίνουμε ως mainstream γκέι κουλτούρα. Η όλη φάση εξερευνά την ιντερνετική διασκευή μερικών από τις πιο πειραγμένες μαρτυρίες του The Homonazi Effect – μια βιντεο-περφόρμανς που βασίστηκε πάνω σε πραγματικές και ψηφιακές συνομιλίες (από φάπες και λόγια) με γκέι ναζί.
Ο αφηγητής πήρε τις εικόνες και τα ‘σώματα’ εκείνου του βίντεο και τα έριξε μέσα σε ένα online ημερολόγιο ήττας. H κωμικο-τραγωδία του σεξ (και του μίσους) έντυσε ιστορίες αποτυχημένων συνεντεύξεων εργασίας, ωρομίσθιου τρόμου και τραυματικής απόδρασης. Το drag-queen κοστούμι του νεο-ναζί έγινε μνημείο εργασιακής και ερωτικής απόγνωσης – συμμετέχοντας σε ένα facebook κολάζ ανεργίας και ονείρου.
Και έτσι το ερώτημα μετεξελίχθηκε: 
Πώς μπορείς να φτιάξεις ένα φαντασμαγορικό αρχείο αποτυχίας στην οθόνη σου; Τα όρια μεταξύ ψηφιακής και μη ψηφιακής δραματουργίας καταρρέουν. Μια νέα queer ουτοπία χτίζεται δειλά και ατίθασα στη ζαβολιάρικη διασταύρωση ψηφιακής ρουτίνας, ανασφαλούς εργασίας και ονειρικής απ-ενηλικίωσης.
Στις έξι στο Ρομάντζο ( Αναξαγόρα 3-5 ), 25 Νοέμβρη.
Παίζει, ομιλεί και εκτίθεται ο Αλέξανδρος Παπαδόπουλος, αναβαπτίζοντας εικόνες που έφτιαξε με την ευγενική αρωγή της μπλοκο-λαγνικιάς Calypso Larah. Επιμελητής της έκθεσης ο Μενέλαος Σιαφάκας.
Δες όλο το πρόγραμμα των εκδηλώσεων του Civil Disobedience κάνοντας κλικ εδώ
*Ο Αλέξανδρος Παπαδόπουλος είναι associate λεκτορας στο Liverpool Hope University