Ένας από τους πιο δημιουργικούς, επιτυχημένους και πολυπράγμονες μουσικούς και ένα από τα πιο συζητημένα και δραστήρια σχήματα, επιστρέφουν στην Ελλάδα. Ο Shawn Lee και η Ping Pong Orchestra καταφθάνουν στην Αθήνα και το stage του ΙΛΙΟΝ plus, την Παρασκευή 1 Δεκέμβρη για ένα μοναδικό live, ικανό να μας ταρακουνήσει χορευτικά σε funk, soul, pop και rock ρυθμούς.

Ο Shawn Lee και η Ping Pong Orchestra έχουν 12 albums στο ενεργητικό τους, κάτω από την σφραγίδα της αμερικανικής δισκογραφικής φίρμας Ubiquity Records. Και αν μη τι άλλο η μπάντα που ξέρει πολύ καλά να μεταφέρει στο κοινό την ενέργεια των κομματιών τους, όπως την τεράστια ραδιοφωνική επιτυχία Kiss the Sky αλλά και τα Hey ya, Toxic κ.α. Ο Lee, γεννημένος στο Κάνσας της Αμερικής αλλά εγκατεστημένος μόνιμα στο Λονδίνο τα τελευταία χρόνια, έχει καταφέρει να συνδεθεί επιτυχημένα με την soul, την funk την pop και την εναλλακτική ροκ και μαζί με την Ping Pong Orchestra έχουν κερδίσει κοινό και κριτικούς, δισκογραφικά αλλά και με τις μοναδικές, live εμφανίσεις τους.

Τη συναυλία θα ανοίξουν οι δικοί μας, Wolfy Funk Project. Μία από τις πλέον ενδιαφέρουσες, νέες παρουσίες της αθηναϊκής σκηνής με το γνώριμο πια και αγαπημένο μουσικό τους χαρμάνι με funk, soul, hip hop, old school αφροαμερικάνικο ήχο και ηλεκτρονικά samples.

 Την ατμόσφαιρα αναλαμβάνει να ζεστάνει με τις μουσικές του επιλογές, ο Alex Flexible Sounds.

 

info

Shawn Lee’s Ping Pong Orchestra  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017
ΙΛΙΟΝ plus  – Πατησίων & Κοδριγκτώνος 17, Αθήνα
2108824383

Προπώληση: 14€ (Ticket House, ΙΛΙΟΝ plus)
Ταμείο: 16€
Doors open: 21:30