Του Χοντρού //
Έφυγε ο Καλογρίτσας; Μείνατε με την άδεια στο χέρι; Θα κάνετε αλλαγή με τον Ιβάν Σαββίδη στο 89; Μην χαλιέστε, εγώ θα σας τα βρω όλα! Πάρτε μια λίστα επενδυτών γιατί ξέρουμε και από οικονομία. Τι μας περάσατε, για τίποτα λιμά;
1.              Σκρουτζ Μακ Ντακ. Λεφτά έχει, αν και σπάγκος. Αν πάντως του την πέσουμε από δίπλα όλοι μαζί, κάτι μπορεί να στάξει. Βέβαια κάποιοι λένε ότι ο μακ ντακ δεν είναι πραγματικό πρόσωπο. Σιγά… μήπως και οι υποσχέσεις του Αλέξη ήταν;
2.              Σειρηνάκης. Το φωνάζουμε καιρό τώρα. Ήταν και τίτλος βιντεοταινίας: δώστε τσόντα στον λαό! Άλλωστε φαίνεται, από τις κυβερνήσεις που εκλέγουμε είναι σαφές ότι έχουν βγάλει οι παλάμες μας μαλλιά από το χερογλύκανο και η ολική κώφωση είναι θέμα χρόνου. Γιατί δηλαδή να μην γίνει ένα talk show με την Ντούβλη στο κρεβάτι να ρωτάει τον Ζαφείρη τον ντούρο για την πολιτική κατάσταση και αυτός να της απαντάει: μα κ.Μαριάννα εγώ ο γυμναστής είμαι!
3.              Γιάγκος Δράκος. Εδώ δέσαμε. Είναι δυνατόν κοτζάμ ιδιοκτήτης της Giant να μην έχει λεφτά; Άλλωστε αφού έγινε η Σελήνη βουλευτής γιατί να μην γίνει και αυτός Καναλάρχης. Εγώ θα σας τα λέω όλα εκεί στο Μαξίμου; Μόνο ΤΟ ΧΩΝΙ διαβάζετε πιά;
thumbnail_1_tv
4.              Βασίλης του Χάρρυ Κλυνν. Είμαι που λες στον ακάλυπτο και πίνω το φραπεδάκι με τις 56 ζάχαρες και τσααααααααακ, έρχεται ο Παππάς με μία άδεια. Άστην εδώ μικρέ και πιάσε ένα Τσίβας, δύο πανεράκια λουλούδια, ξηρούς καρποί και μια ντουζίνα πιάτα. Βάζω και έναν ράδιο μπλάκμαν στο Πιονέρ και κλάαααααααααααααααααααααμα η διαπλοκή ρε παιδί μου!
5.              Βίτο Κορλεόνε. Κατ’ αρχάς ο άνθρωπος είναι Σικελός άρα ούνα φάτσα ούνα ράτσα. Δέυτερον γιατί θα σας κάνει μιά προσφορά που δεν μπορείτε να αρνηθείτε. Και όποιος θέλει ας κουνηθεί.
6.              Κώστας Βουτσάς. Ναι, καλά διαβάσατε! Άλλωστε στο πλούσιο βιογραφικό του δημοφιλούς ηθοποιού υπάρχει και η ταινία “Άφραγκος Ωνάσης”. Ταιριάζει γάντι με τους εσχάτως ευνοούμενους απο την εξουσία Βοσκοτοπάρχες.
7.              Μπαγκς Μπάνι. Κοιτάχτε, εδώ δεν γίνεται αλλιώς, γιατί απ’ ό,τι φάινεται σε κάθε ελληνικό διαγωνισμό φαίνεται ότι υπάρχει ένας λαγός. What’s up Doc?
 
Aυτά μάγκες. Και μόλις γεννήσει το νέο τηλεοπτικό τοπίο κρατήστε μου ένα με κόκκινες βούλες. Και προσοχή, μην πολεμάτε τόσο σκληρά τη διαπλοκή και στραβώσει το σφυροδρέπανο.