Η φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram, την περασμένη Πέμπτη, φαν του Σιλβέστερ Σταλόνε προκάλεσε σειρά αντιδράσεων γύρω από την κατάσταση της υγείας του ηθοποιού. Θαυμαστές και απανταχού περίεργοι ενεργοποιήθηκαν άμεσα. «Ο Σταλόνε πάσχει από καρκίνο» έγραφε η λεζάντα που φαίνονταν να έχει αποκλειστική φωτογραφία του ηθοποιού. Οι φαν άρχισαν να ποστάρουν ευχές για ταχεία ανάρρωση του “ήρωά”τους. Ελάχιστοι πρόσεξαν πως η ανάρτηση έγραφε και κάτι ακόμα. Πως η εικόνα είχε παρθεί από τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Σταλόνε “Creed 2”. Το σενάριο της ταινίας θέλει τον πασίγνωστο κινηματογραφικό ήρωα – μποξέρ στο επάγγελμα – Ρόκυ Μπαλμπόα να υποφέρει από καρκίνο. “Ο Sly – προσωνύμιο του Σιλβέστερ Σταλόνε – σε σκηνή που υποφέρει από καρκίνο” έγραψε ο χρήστης που ανέβασε την επίμαχη εικόνα.

-Σε μια δεύτερη φωτογραφία που αναρτήθηκε στο προφίλ του ίδιου χρήστη την Περασμένη Παρασκευή το σχόλιο που τη συνόδευε έγραφε “Το καταραμένο make – up του καρκίνου”. Η εικόνα και η λεζάντα ήταν αρκετές να πυροδοτήσουν νέο κύμα ανησυχίας γύρω από την υγεία του 71χρονου ηθοποιού. Η πραγματικότητα απέχει πολύ από την εικόνα που κάποιος “έκλεψε” από τα γυρίσματα της ταινίας. Ο Σταλόνε είναι υγιής.

Το “Creed” παρουσιάζει τη ζωή του Adonis Creed και του γιου του Apollo Creed που εκπαιδεύτηκε από τον πρώην πρωταθλητή βαρέων βαρών “Rocky Balboa” για να κερδίσει τον τίτλο του πρωταθλητή που κέρδισε ο πατέρας του το 1979. Σύμφωνα με τον Sly το φιλμ θα είναι έτοιμο για προβολή σε αίθουσες εντός του 2018.