του Μάρκου Ψυχάρη //

Η μυστική φόρμουλα υγείας του Telopone. Οι επιστολές του Ιησού πωλούνται σε τηλεμάρκετινγκ. Τα ανίκητα ρωσικά αεροπλάνα. Ο τηλεκατευθυνόμενος καρκίνος που έφαγε τα σωθικά ηγετών σαν του Τσάβες και του Χριστόδουλου. Το τέλος της δυτικής ιατρικής. Το διαιτολόγιο των πατέρων του Αγίου Όρους. Διπλανός του Πούτιν. Εθνικιστής ισορροπημένης βίας. Φήμες για κολλητιλίκια με τοκογλύφους. Κάποτε ανθυποπανελίστας του Μάκη Τριανταφιλλόπουλου. Υπεραγορά υγείας και υπερ πατριωτισμός. Κυριάκος Βελόπουλος, ο νέος λίντερ της γενιάς των ψεκασμένων. Πήρε την μπουκιά που θέλησε να μασουλήσει ο κάποτε κραταιός Γιώργος Καρατζαφέρης. Πήρε ποσοστό που τον χρήζει σταρ Ελλάς στην “καλή” υπερακροδεξιά. Ελληνική Λύση, το κόμμα συνδυασμός-φρέσκος κλώνος του ΛΑ.Ο.Σ. και λάιτ Χρυσής Αυγής. Οι στρατόκαυλοι υπερδεξιοί σκίνχεντ είναι πασέ. Η βία, πια, περνά από τον πονεμένο εγκέφαλο που  καταπραΰνουν τα ματζούνια του. Οι κλοτσιές είναι περιττές.

•Ο Κυριάκος Βελόπουλος μπαίνει στο Ευρωκοινοβούλιο. Και οι νέοι ψηφοφόροι σε ποσοστό 13% ψηφίζουν Χρυσή Αυγή. Το νέο σκοτάδι είναι εδώ. Με στυλ εμπνευσμένο από τους κατάλευκους τηλεπάστορες των Η.Π.Α. Εκείνων που συνομιλούν με τον θεό αλλά ο σεβασμός στον επίγειο καπιταλισμό, όταν έρχονται οι παραγγελίες βιβλίων και παραφαρμακευτικών σκευασμάτων, είναι αδιαπραγμάτευτος.

Ο αστέρας της αντισυστημικής τηλεόρασης μπορεί πια να ποζάρει ως νικητής που συσπείρωσε εκείνη τη μερίδα ψηφοφόρων που το σύστημα επιλεκτικής δημοκρατίας δεν θέλει να δει. Δεν είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα. Η Ελληνική Λύση βλέπει πρόσφυγες εισβολείς. Και ντοπάρει την υπερηφάνεια της εργατικής τάξης με την κιμπαριά περιφερόμενου τσαρλατάνου που έχει λύση για κάθε καρκίνο.

Περαστικά μας.