Το 11ο Vinyl is Back σημαδεύεται από την έναρξη των Vinyl is Back Live Sessions που φιλοδοξούν να γράψουν ιστορία. Τα βινύλια αυτής της συλλεκτικής σειράς είναι παραγωγής του ίδιου του Vinyl is Back και περιέχουν τη ζωντανή ηχογράφηση μίας συναυλίας που γίνεται στο πλαίσιο του Φεστιβάλ.

-Η συναυλία είναι διάρκειας «ενός δίσκου» και οι παρεμβάσεις της τεχνολογίας στο αποτέλεσμα είναι ελάχιστες ώστε να αποτυπώνεται η αλήθεια του live (μόνο μίξη και mastering στα κανάλια που ηχογραφήθηκαν ζωντανά μπροστά στο κοινό). Τα “εγκαίνια” αυτής της τολμηρής ιδέας γίνονται με τα Υπόγεια Ρεύματα. Το συλλεκτικό βινύλιο «Vinyl is Back Live Sessions Vol. 1» (500 αριθμημένα κομμάτια) περιέχει γνωστά αγαπημένα (Μικρές χαμένες μέρες, Πολύμνια,  Μ’ αρέσει να μην λέω πολλά, Πολιτεύεσαι κ.α.) αλλά και πρωτοηχογραφημένα (Ξένος, Which Side Are You On?, Ξανά) τραγούδια.

-Μπορείτε να κατεβάσετε, ελεύθερα, τρία τραγούδια -“Ξένος”, “Which Side Are You On?”, “Έρημα Καράβια”-   του άλμπουμ πληκτρολογώντας στον σύνδεσμο: https://we.tl/pr5RZ0MrRh

Πληροφορίες για το δίσκο.

Ηχογραφήθηκε την Κυριακή 19 Μαρτίου στο Μουσείο Αυτοκινήτου, στη διάρκεια του 10ου Vinyl Is Back από την AudioSl. Η επεξεργασία του δίσκου έγινε από τον Γιάννη Χριστοδουλάτο στο Sweet Spot Studio και η εκτύπωση από την Giraffe Pressings. Το artwork είναι του Βασίλη Παπαδάτου.

Ο δίσκος κυκλοφορεί σε δυο versions: μαύρο βινύλιο και διαφανές βινύλιο!

Ο δίσκος θα διατεθεί αποκλειστικά στο 3ήμερο 6-8 Οκτωβρίου στη διάρκεια του 11ου Vinyl is Back και γενικότερα μόνο στις εκδηλώσεις του Vinyl is Back. Η τιμή του είναι 15 ευρώ ειδικά για την πρώτη αυτή κυκλοφορία της σειράς «Vinyl is Back Live Sessions». Η τιμή θα διαμορφωθεί στα 18 ευρώ στις επόμενες κυκλοφορίες της σειράς.

Το «Vinyl is Back Live Sessions Vol. 1» θα παρουσιαστεί σε ειδική εκδήλωση στην πρεμιέρα του 3ημέρου την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου στις 8 μ.μ.

*Για παραγγελίες του δίσκου με αντικαταβολή επικοινωνήστε με το Vinyl is Back στα τηλέφωνα : 210-9408717 και 211 – 80089559.

Προσοχή: η κάθε παραγγελία δεν μπορεί να υπερβαίνει τον αριθμό των 3 αντιτύπων.

Info:
Παρουσίαση και ακρόαση δίσκου «Vinyl is Back Live Sessions Vol. 1 – Υπόγεια Ρεύματα)
Πότε : Παρασκευή 6 Οκτωβρίου στις 8 μ.μ.
Που : Μουσείο Αυτοκινήτου (Hellenic Motor Museum, Γ Σεπτεμβρίου 74-78 και Ιουλιανού, 4ος όροφος, πλησίον πλ. Βικτωρίας)