Ευγενία είναι δούλα και κυρά της τέχνης και του πολιτισμού και του συζύγου της και του Αδωνόπληκτου πλήθους που συρρέει σε σεμινάρια αμφιβόλου ποιότητας γύρω από τη ρητορική που οργανώνει η Ελληνική Αγωγή.

Του φροντιστηρίου-μπλέντερ λαϊκισμού που εμπνεύστηκε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης και το στελεχώνουν πυξιδωμένοι προς τα δεξιά και όσο πιο δεξιά γίνεται “καθηγητές”. Προφανώς όπως και σε όλες τις δημόσιες παρεμβάσεις του, έτσι και σε κάθε δράση της Ελληνικής Αγωγής, τα πάντα είναι προγραμματισμένα έτσι ώστε να αβαντάρουν το προφίλ του ιστορικού ακτιβιστή Άδωνι.

Ο υστερικός τηλεταλιμπάν της ακροδεξιάς και του αγορασμένου τηλεοπτικού χρόνου καναλιών τοπικής εμβέλειας για ακόμα μια φορά σ’ ένα παραληρηματικό “διάγγελμα” στις 19 Μαρτίου 2017, στη διάρκεια ρητορικής αντιπαράθεσης, αισθητικής επάρκειας σεμεδακίου τηλεόρασης ανταγωνίζεται – προς διαφήμιση της καλής δουλειάς που γίνεται στην Ελληνική Αγωγή – τη σύζυγό του Ευγενία γύρω από θέμα εκείνης της εποχής. Θυμάστε την περίοδο που ο οίκος μόδας Gucci φερόταν να έχει ζητήσει την Ακρόπολη για φωτογράφιση των προϊόντων του; Ο Άδωνις είναι υπέρ της παραχώρησης της Ακρόπολης στον οίκο. Η Ευγενία όμως όχι. Στη διάρκεια της τεχνητής λεκτικής αντιπαράθεσης ιστορικού λέβελ “σιδερώστρας” η Ευγενία δηλώνει πως η Ακρόπολη είναι εκεί που είναι εκατομμύρια χρόνια (!!!). Το κλιπ που έχει ανέβει στο Youtube είναι ένα τρέιλερ δυναμικής της ρητορικής. Η τελευταία στα χέρια του ζευγαριού κουράρεται όπως ο ωμός κιμάς πριν καταλήξει στήλη κεμπάπ σε πιάτο σουβλατζίδικου. 


Στο 2’39” του βίντεο η Ευγενία μιλά για τα εκατομμύρια χρόνια του Παρθενώνα

Ο Άδωνις και ο Ζερ (τηλέφωνα Ζερβουδάκης) και η Ευγενία είναι ο Γιάννης Γαλάτης, ο Μίστερ Μπούτια και η Κατερίνα Σνάιντερ που έσκιζαν από βήματος Ερωτοδικείου στα 90′s. Το θέαμα και το θέμα είναι θλιβερότερο του θλιβερού αν προσθέσουμε το έλεμεντ πως ο Άδωνις είναι πολιτικός εκλεγμένος στη Βουλή και αντιπρόεδρος της κόμματος.