Θα κάνεις ίμπακτ… είναι άλλες μπλόγκερ που βγάζουν ένα σκασμό λεφτά στο ίνσταγκραμ, είσαι μία ινφλουένσερ μπλα μπλα μπλα και ο χρόνος περνά και διαθέσιμη σάρκα περνά, μπροστά από τα μάτια του τηλεθεατή.

Το πάρτι του ματάκια. GNTM στο Star. Δεν ξέρεις ποιους να λυπηθείς, τους κριτές ή τις κρινόμενες. Οι δεύτερες πριν κλείσουν τα 25 έχουν φοδράρει το σώμα τους με σιλικόνη για να δείξει το στήθος λαρτζ, έχουν τονώσει τα χείλια. Σου δίνουν την αίσθηση πως η ομοιομορφία είναι το ζητούμενο και πως η ομορφιά είναι παρτίδα γιαούρτια. Κυκλοφορούν στην ίδια συσκευασία, τα γραμμάρια βάρους είναι πάντα ίδια, τα λιπαρά είναι πάντα συγκεκριμένα. Λαμπεροί λούζερς, αισθητικής κάστινγκ παραγωγής Sirina. Φάλτσο μεταμοντέρνο αλλά δεν γαμ…. τηλεόραση κάνουμε, δωρεάν είναι. Λίγα γραμμάρια υποτίμησης της ανθρώπινης προσωπικότητας, της νοημοσύνης των τηλεθεατών δεν έβλαψε ποτέ κανέναν.

•Σόου για όλη την οικογένεια σήμερα είναι ο τρεμάμενος υποψήφιος σεφ που τα όνειρά του θα χαθούν αν δεν του πετύχει μια βελουτέ κολοκύθας και το υποψήφιο μοντέλο που δακρύζει στην προοπτική καριέρας στη μόδα σε μια χώρα που δεν έχει μόδα

Καλή τηλεσεζόν.