Μοναχικό μιούζικαλ του δρόμου. Πρόζα απροσχημάτιστη, απροβάριστη, πηγαία. Τερματισμένη street performance. Ερμού. Πάροδοι Ερμού. Μοναστηράκι. Ιστορικό κέντρο. Ο Δημήτρης Κωσταγιόλας έχει λιώσει σόλες και σόλες παπουτσιών ανεβοκατεβαίνοντας δρόμους, πεζόδρομους της Αθήνας. Οι παραστάσεις του είναι όλα σε ένα. Παίζει κιθάρα, τραγουδά, σπικάρει stand – up, αυτοσκηνοθετείται. Ο κόσμος που τον παρακολουθεί, τυχαίοι περαστικοί η ψιλιασμένοι φαν γελούν, σκέφτονται, σαρκάζουν, αυτοσαρκάζονται.

Ο Δημήτρης Κωσταγιόλας γεννήθηκε στο Παλαιό Φάληρο, μεγάλωσε στην Κέρκυρα και σπούδασε κιθάρα και μουσική σύνθεση στην Αγγλία. Τα τελευταία χρόνια κάνει ένα street performance με διάθεση για παιχνίδι, βασισμένο στα τραγούδια του στους δρόμους της Αθήνας. Μόνος του, δηλαδή ο θίασος του ενός, θα εμφανιστεί την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018 στις 21.00 στον Χώρο Τέχνης Αλεξάνδρεια Σπάρτης 14, Πλατεία Αμερικής παρουσιάζοντας την παράσταση «Η καλύτερη ώρα».

Στίχοι-μουσική-ερμηνεία: Δημήτρης Κωσταγιόλας
Καλλιτεχνική επιμέλεια: Άρης Δαβαράκης

Όπως λέει και το δελτίο τύπου καλεσμένοι σε τίτλους θα είναι: Κάποιος, Κάποια, Οι ζωές των άλλων, η Ιπτάμενη Γκαρσόνα, Δύο Αγγέλοι, «Αυτό», Ο Θα Φύγω πριν Φύγεις, οι δύο στο Ένα προς Ένα, ένα όνειρο με μουσική, ο Θεατρίνος στην Άνω Βούλα, η Κλοπή και ο Κλέφτης, η Κρίση, Όλα τα Χρώματα της Αγάπης, τα Θαυμαστικά και οι Τελίτσες… στην καλύτερη ώρα.

Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018 στις 21.00
Χώρος Τέχνης Αλεξάνδρεια
Σπάρτης 14, Πλατεία Αμερικής, Αθήνα
Τηλ: 210 8673655

Τιμή εισόδου 6 ευρώ