Από τους Ντέμη Αυλωνίτη, Αγγελική Κώττη, Γιάννη Παναγόπουλο //

1-Η εταιρεία εμφιάλωσης της Coca-Cola στη Βενεζουέλα διέκοψε την παραγωγή του δημοφιλούς αναψυκτικού λόγω έλλειψης ζάχαρης, είπε εκπρόσωπος της Coca-Cola. (Μακάρι να ήταν αυτό το πρόβλημα της Βενεζουέλας).

2-Κάποιοι – ο Δήμος Αθηναίων; Η Αρχαιολογική Υπηρεσία;- μάζεψαν σκουπίδια από την Αχαρνική πύλη- μη σας πω και από ολόκληρη την πλατεία Κοτζιά και τα άφησαν κάτω από τα δέντρα, μέσα στον αρχαιολογικό χώρο. Τρέχα Λάμαχε.

3-Οριακά τη γλίτωσε η Αυστρία και η οικουμένη καθώς ο πρόεδρος από τους Οικολόγους κέρδισε για 32.000 ψήφους τον ακροδεξιό. Πάντως αυτό δεν ανατρέπει το γεγονός ότι ένας στους δύο Αυστριακούς έδωσαν την ψήφο τους στην ακροδεξιά.

4-Και στην Κύπρον ήρθεν η ώραν να μπει η ακροδεξιά στη Βουλή. Ας συνεχίσουμε να μαθαίνουμε στα παιδιά μας παπαγαλία την Ιστορία…

thumbnail_20+!5-Χάλκινο σταθμίο «έκανε φτερά» εδώ και έναν χρόνο από το Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού Θεσσαλονίκης, αλλά το γεγονός ουδέποτε δημοσιοποιήθηκε και η διαδικασία πειθαρχικής δίωξης δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί.

6-Σάλος επικρατεί στο Facebook με κείμενο που ανέβασε ο Νίκος Καρανίκας, σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα στο οποίο περιγράφεται η ιατρική περιπέτεια ενός υποτιθέμενου καρκινοπαθή και ακολουθεί παρότρυνση να μη γίνονται χημειοθεραπείες γιατί το έλαιο κάνναβης εξαφανίζει την ασθένεια! Ληγμένα παίρνουν, οπωσδήποτε.

karanikas7-Τα πρώτα 99 χρόνια είναι δύσκολα…

8– Η σκληρή δήλωση της Δήμητρας Γαλάνη ότι «Τα μουσικά talent shows είναι του αισχίστου είδους κρεοπωλεία».

9– Η αποκάλυψη της Ραχήλ Μακρή σε τηλεοπτική εκπομπή ότι σε ηλικία 16 ετών είχε ασχοληθεί με το μόντελινγκ. Την είχαν ζητήσει από το Παρίσι, ενώ είχε συμπληρώσει και φόρμα συμμετοχής για τα καλλιστεία του ΑΝΤ1 το 1991, αλλά δεν κατάφερε να πάει. «Βγήκε η Τζένη Μπαλατσινού τελικά» είπε η ίδια. Αλλιώς το καταλάβαμε, θα έβγαινε εκείνη!

raxil10- Το ντουέτο της Κριστίνα Αγκιλέρα με το ολόγραμμα της Γουίτνεϊ Χιούστον (με την υπογραφή του Έλληνα δισεκατομμυριούχου Άλκη Δαυίδ) το οποίο θα έκανε πρεμιέρα στο αμερικανικό The Voice, αλλά τελικά δεν παρουσιάστηκε στον αέρα καθώς προκάλεσε διάφορες αντιδράσεις. Ωστόσο, η «συνύπαρξη» αυτή «κυκλοφορεί» στο διαδίκτυο.

11– Το δημοσίευμα της Birmingham Mail που θέλει τον θρύλο των Black Sabbath, Ozzy Osbourne, να δίνει το όνομά του σε ένα από τα βαγόνια του τραμ που θα κινείται στην ευρύτερη περιοχή του Birmingham, σε ειδική εκδήλωση που θα γίνει προς τιμήν του, την Πέμπτη 26 Μαΐου.

12– Τα πάνδεινα που πέρασε ο Σον Πεν στις Κάννες καθώς είχε όχι μόνο να συναντηθεί και να φωτογραφηθεί με την πρώην του Σαρλίζ Θέρον, καθώς ήταν πρωταγωνίστρια στην ταινία του, αλλά και να δεχτεί πληθώρα αρνητικών κριτικών και σχολίων για το φιλμ του “The Last Face”.

13– Το αίσιο τέλος της περιπέτειας της υγείας του ηθοποιού Κώστα Κόκλα, ο οποίος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση (έκανε μπαλονάκι διότι είχε βουλωμένη αρτηρία) έπειτα από έμφραγμα που έπαθε κατά τη διάρκεια της θεατρικής του παράστασης στη Θεσσαλονίκη.

14- Οι φήμες ότι η 31χρονη Αθηνά Ωνάση και ο 43χρονος Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο είναι ένα βήμα πριν το διαζύγιο έπειτα από έντεκα χρόνια γάμου, οι οποίες πυροδοτήθηκαν από δημοσίευμα της βραζιλιάνικης εφημερίδας Epoca.

Demonstration by laid off employees of Mega Channel TV station, outside its headquarters, in Athens, on Dec. 29, 2015 / Διαμαρτυρία απολυμένων εργαζομένων του Mega Channel έξω απο τα κεντρικά στούντιο του σταθμού, στην Αθήνα, στις 29 Δεκεμβρίου, 201516-Τι θα θυμάμαι από το Mega; Τους «Απαράδεκτους» σίγουρα. Άντε και την Ντένη (Μαρκορά).

17- Δημοσιογράφοι, όχι όλοι, του παραπάνω καναλιού βγαίνουν στα social media, με γλαφυροκειμενακια (το –κια είναι ποσοτικό) γράφουν επικήδειους για το «Mega» τους. «Το Βλέμμα της Μαρίας». «Το Δάκρυ του Κώστα». «Το άδειο πιάτο του Μπάμπη». Το ενδιαφέρον είναι πως στις περισσότερες περιπτώσεις δεν μιλούν για πάρτη τους αλλά για πάρτες άλλων. Στο facebook ή ον κάμερα ο αλτρουισμός περισσεύει. Για την πραγματική ζωή τι λέμε παιδιά;

17-Ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ παραιτήθηκε. Όταν τον ακούγαμε, με κλειστό volume, θαυμάζαμε το hipsterικού τύπου μακρύ τσιγκελομουστάκι του. Ήταν τόσο μυτερό και λαρτζ που μας έκανε να σκεφτούμε αν στα χέρια έχει χτυπήσει τατουάζ. Αν τα βράδια στριφογυρνούσε στην πλατεία Αγίας Ειρήνης;

serafim18-Η αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά είναι αντισυνταγματική είπε ο Καμμένος. Μεγάλε, την ψήφισες.

19-Το ροκ πέθανε ανακοίνωσε ο μπασίστας των Red Hot Chillι Peppers, Flea. Τι λε ρε Γιακούμπ της μουσικής…το ιατρικό ανακοινωθέν έρχεται χρόνια μετά τον χαμό του ασθενούς.

20-Μια και ξεκινούν, σε λίγο, τα καλοκαιρινά φεστιβάλ ας σκεφτούμε ποιοι αντέχουν ακόμα ν’ αγοράσουν εισιτήρια εισόδου σε δύο ή τρία απ’ αυτά;

20+1 – Scorpions.