Ρώτα τους κατάλληλους ανθρώπους και θα σου πουν ότι ο Nikolas Gale δεν σταματά να πειραματίζεται με τη μουσική. Θα σου πουν πως είναι ένας περφεξιονίστας που συνέχεια ανανεώνει τον καλλιτεχνικό του εαυτό μέσω της αναζήτησης.

•Ακούγοντας το mixtape που έφτιαξε για εμάς σκεφτόμαστε πως είναι κάτι σαν manual ηχοτοπίων που θα ακούσουμε στο μέλλον, συνοδευόμενο με πράγματα από το παρελθόν

Μας αρέσουν οι γενναιόδωροι άνθρωποι και ο Νικόλας είναι ένας από αυτούς. Γεννήθηκε το 1985 στην Αθήνα. Η πρώτη φορά που δραστηριοποιήθηκε στη μουσική ήταν στην ηλικία των 12 ετών. Η σχέση του με αυτή ξεκίνησε από το ωδείο του Φίλιππου Νάκα όπου και παρακολούθησε μαθήματα Drums με τον Ηλία Δουμάνη. Στα 18 του βρέθηκε στο ΤΕΙ Κρήτης σπουδάζοντας Μουσική Τεχνολογία & Ακουστική και στη συνέχεια στο Πανεπιστήμιο του Glamorgan της Ουαλίας για μεταπτυχιακές σπουδές στη Μουσική Παραγωγή. Σήμερα έχει ως βάση τη γενέτειρα πόλη του, διδάσκει στο Μητροπολιτικό Κολέγιο, συνεργάζεται με φορείς πολιτισμού όπως η Εθνική Λυρική Σκηνή και παίζει μουσική σε ιδιαίτερους χώρους εντός και εκτός της πόλης.

Η μουσική μένει στο φινάλε. Άκουσέ τη