Καμία νόρμα. Ο παραγωγός Carl Craig δεν είναι μονοδιάστατος. Ο ήχος του είναι techno. Αναγνωρίζει ως επιρροές του τα πάντα. Μπορεί να είναι μια ψαγμένη world μελωδία ή ένας τυχαίος βιομηχανικός ήχος που σαμπλάροντας τον μπορεί να φτιάξει μουσική.

Carl Craig. O ambassador της techno σχολής του Ντιτρόιτ έρχεται στην Αθήνα. Στις 23 Μαρτίου θα παρουσιάσει το δικό του DJ σετ στο Steam (Ευρυμέδοντος 3). 

Ούτε το βραβείο Grammy, ούτε η τεράστια δισκογραφία είναι αρκετά για τον μοναδικό Graig. Με ακόμη πιο φιλόδοξους στόχους, ίδρυσε το μη κερδοσκοπικό ίδρυμα «Carl Craig 501-C3», το οποίο σε συνεργασία με παρεμφερείς οργανισμούς δίνει μουσικές υποτροφίες σε νέους με σκοπό να ενθαρρύνει και να εδραιώσει τη μουσική παιδεία στον τόπο του.

 

Ο θρυλικός dj με την πολυσχιδή προσωπικότητα δεν χαρακτηρίζεται τυχαία «Techno΄s godfather» και ο ίδιος περιγράφει με τον καλύτερο τρόπο τι θεωρεί επιτυχία: “My personal success is judged by how much emotion I can get out of something when I listen to it 10 years later. I’ve had a concept about how I want to make classic music; that is timeless, and if I can listen back to something and feel what I felt when I made it, then it’s definitely successful” Carl Craig