Του Μάρκου Ψυχάρη //

 

Χτες πετύχαμε τον Cayetano. Λόκαλ «μάστορα» του freestyle, της electrojazz. Είχε μόλις τελειώσει την πρόβα του για την αποψινή του εμφάνιση στο «Κέντρο Επισκεπτών» ΚΠΙΣΝ (Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος). Ήταν κουρασμένος, πεινούσε. Μιλήσαμε όταν κάλυπτε τη διαδρομή σπίτι του – ένα εστιατόριο να φάει κάτι. Ο Cayetano απόψε θα παρουσιάσει κάτι προκλητικό μας λέει: «Στη σκηνή θα είμαι μόνος. Θα είμαι εγώ και όλα τα μέσα ήχου που μπορώ να χρησιμοποιήσω. Σε πραγματικό χρόνο θα κάνω τα πάντα. Παρουσιάζω μια συναυλία που κανονικά θα χρειαζόμουν ολόκληρη μπάντα να την υποστηρίξει»

Ο Caye το τελευταίο διάστημα ταξιδέψε πολύ. Επέστρεψε από την Κίνα που έζησε τους τελευταίους επτά μήνες της ζωής του. Το καλοκαίρι έφυγε μ’ εκείνον να γυρνά την Ελλάδα για D.J. σετ. Σήμερα στην Αθήνα, ο Γιώργος Μπρατάνης (ο Cayetano δηλαδή) αισθάνεται κάπως έτσι: “Θέλω να κάνω κάτι διαφορετικό. Κάτι που δεν παρουσίασα ποτέ στο παρελθόν. Μια χαρά είναι οι μπάντες και τα D.J. σετ αλλά, εδώ και καιρό, θέλω να κάνω κάτι διαφορετικό. Κάτι που δεν έκανα στο παρελθόν. Αυτή η συναυλία είναι μια πρόκληση για μένα. Κατά τα άλλα, σύντομα θα πάω στη Θεσσαλονίκη. Εκεί θα γράψω και το νέο μου άλμπουμ».

 Θενξ Γιώργο.

thumbnail_cayetano anoigma

Ινφο

Cayetano (Εκδήλωση με ελεύθερη είσοδο)Πέμπτη  08 Σεπτεμβρίου 2016.  Ωρα έναρξης: 21.00

Πρόσβαση
Το λεωφορείο, το οποίο φέρει το λογότυπο του ΚΠΙΣΝ, ξεκινά από το σταθμό Συγγρού – Φιξ επί της οδού Καλλιρρόης και καταλήγει στην οδό Ευριπίδου (αρχή Εσπλανάδας) και αντίστροφα. Τα δρομολόγιά του πραγματοποιούνται 30’ πριν την έναρξη και 30’ μετά τη λήξη κάθε εκδήλωσης.
Οι παρακάτω είσοδοι είναι διαθέσιμες για την πρόσβαση του κοινού στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος:
  • • Ευριπίδου & Δοϊράνης (είσοδος για το Κέντρο Επισκεπτών του ΚΠΙΣΝ)
    • Ευριπίδου & Ηρακλέους
    • Ευριπίδου & Δημοσθένους (είσοδος για το Στίβο)
    • Πεισιστράτου & Σαχτούρη
    • Πεζογέφυρα Εσπλανάδα