Μουσική. Αύριο η Λένα Πλάτωνος, ανήμερα της μεγαλύτερης βραδιάς του 2017, εμφανίζεται στους Στύλους του Ολυμπίου Διός. Και απόψε η Αγγελική Τουμπανάκη με τους Buzz Bustardz θα κάνει το ίδιο, στο Half – Note Jazz Club.

Απόψε η Αγγελική Τουμπανάκη με τους Buzz Bustardz θα εμφανιστούν στο Half – Note Jazz Club (Τριβωνιανού 17, Μετς). Μακριά από τους κανόνες του μάρκετινγκ και επιμένοντας μόνο στο άγγιγμα της μουσικής η Ελληνίδα ερμηνεύτρια απαντά στην ερώτηση “Θεωρείς τη φωνή σου όργανο;” λέγοντας: “Εννοείται ναι. Πολλές μουσικές το έχουν αυτό. Τα πολυφωνικά τραγούδια της ηπείρου μεταχειρίζονται τη φωνή ως όργανο. Αν ταξιδεύαμε στις πρώτες μέρες της μουσικής, όταν δεν υπήρχαν όργανα, θα «ακούγαμε» τους ανθρώπους να εκφράζονται μιμούμενοι ήχους μέσω της φωνής τους. Μπορεί να ήταν το τιτίβισμα ενός πουλιού ή ένας κρότος εκείνο που θα τους έδινε έμπνευση. Τα πράγματα είναι απλά. Σε ό,τι αφορά εμένα είμαι μία τραγουδίστρια που θέλει να εξερευνήσει τις δυνατότητες της φωνής. Το ίδιο κάνουν εκατομμύρια τραγουδίστριες στον κόσμο. Δεν είμαι η εξαίρεση.”

Ώρα έναρξης 21.30. Είσοδος: 10 ευρώ (μπαρ) – 15 ευρώ (τραπέζι)

Toubanaki & the Buzz Bastardz:
Αγγελική Τουμπανάκη: φωνή
Βασίλης Κετεντζόγλου: ηλεκτρική κιθάρα, συνθέσεις
Παντελής Στόικος: τρομπέτα, καβάλ, συνθέσεις
Γιάννης Παπαναστασίου: άλτο, σοπράνο σαξόφωνο
Παρασκευάς Κίτσος: ηλεκτρικό μπάσο
Γιάννης Παπαγιαννούλης: σετ κρουστών
Θάνος Χατζηαναγνώστου: τύμπανα

Αύριο, τη μεγαλύτερη νύχτα της χρονιάς η Λένα Πλάτωνος θα εμφανιστεί στους Στύλους του Ολυμπίου Διός. Ένα από τα 7 εμβληματικά σημεία της πόλης, όπου με ιδιαίτερες καλλιτεχνικές κατασκευές και λέξεις – κλειδιά οι Γιάννης Κακλέας, Μανώλης Παντελιδάκης και Φρόσω Λύτρα μετέτρεψαν την Αθήνα σε μία απέραντη θεατρική σκηνή.

Σε μία ατμοσφαιρική μουσική βραδιά η μοναδική ερμηνεύτρια Λένα Πλάτωνος με το ξεχωριστό καλλιτεχνικό στιλ, θα παρουσιάσει μαζί με τον Γιάννη Παλαμίδα και την Αθήνα Ρούτση τραγούδια από την έως τώρα δισκογραφική της πορεία.

Ενορχήστρωση: Στέργιος Τσιρλιάγκος & Λένα Πλάτωνος
Πλήκτρα/Programming/Sound design: Στέργιος Τσιρλιάγκος
Κιθάρες: Στράτος Σπηλιωτόπουλος
Drums: Tsiko
Μπάσο: Τεό Λαζάρου
Ηχοληψία: Γιάννης Παξεβάνης

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη με δελτία εισόδου, τα οποία οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να προμηθευτούν την Τετάρτη 20 και την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου, από 12.00 έως 14.00, στο φουαγέ του Πνευματικού Κέντρου δήμου Αθηναίων (Ακαδημίας 50). Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, ενώ θα διατίθενται έως τέσσερα (4) δελτία ανά άτομο.

*Περιορισμένος αριθμός δελτίων εισόδου θα διατεθεί και την ημέρα της συναυλίας στους Στύλους του Ολυμπίου Διός.