του Γιάννη Παναγόπουλου //

H Έλλη Στάη θα σκάσει στην οθόνη ως παρουσιάστρια ειδήσεων ξανά. Είναι κάτι που διακαώς επιθυμούσε. Και το Open της έκανε την χάρη. Το δελτίο ειδήσεών του εκείνη θα το αναλάβει. Οι φωτογραφίες που μοίρασε το κανάλι στον τύπο για την ανακοίνωση του γεγονότος παρουσιάζουν μια άλλη γυναίκα. Εκείνη που προσπαθεί να γυρίσει ανάποδα τον χρόνο, να δείξει νεότερη από πέρσι. Σαφώς νεότερη από πρόπερσι. Σχεδόν μας κάνει να νομίσουμε πως ντρέπεται για την ηλικία της.

Η Έλλη Στάη έτσι όπως το πάει σε είκοσι χρόνια από σήμερα θα δώσει εξετάσεις για δίπλωμα οδήγησης (όχι για επανεξέταση)

Photoshop και νυστέρι και γιατροσόφια νεότητας. Η Ελλη Στάη πλέον μεταφέρει την τέχνη του photoshop στον αληθινό κόσμο. Το Nitro, το περιοδικό, κάποτε είχε καλύψει την κυτταρίτιδα μεγάλης τραγουδίστριας της εγχώριας show – biz και το κράξαμε γι’ αυτό. Σήμερα η δημοσιογράφος στις φωτογραφίες της κυκλοφορεί στον πραγματικό κόσμο λες και γιατροί, ειδικοί στις κούρες νεότητος, την σχεδίασαν κρύβοντας κάθε αμυχή πραγματικότητας της ηλικίας της.

Η Ελλη Στάη θα είναι η κεντρική παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του Open. Στο ακριβότερο πρόγραμμα του τηλεοπτικού σταθμού θα ηγείται μια παρουσιάστρια που τα πάντα γύρω από την εικόνα της θα είναι οργανωμένα ώστε ν’ αλλάξουν τους κανόνες του χρόνου. Άραγε πόσο ειδήσεις είναι αυτό;