Το κρασί δεν λέει να τελειώσει. Οι Last Drive επιστρέφουν. Το Σάββατο 19 Μαΐου, στο Fuzz Live Music Club, η μπάντα που όρισε το rock ‘ n ‘ roll όσο καμία άλλη στη χώρα μας τα τελευταία 35 χρόνια ανεβαίνει και πάλι στη σκηνή παρουσιάζοντας, ανάμεσα σε πολλά παλαιότερα και αγαπημένα, το νέο της album “The Last Drive”, για πρώτη φορά ζωντανά στο σύνολό του.

Τι έχει το “The Last Drive”, των Last Drive; Oκτώ συνθέσεις. H μπάντα περιπλανιέται αβίαστα στα μονοπάτια του rock ‘n ‘roll και της ψυχεδέλειας, πέρα από περιορισμούς και στεγανά, χαρίζοντάς μας σπουδαίες στιγμές και μερικά από τα καλύτερα φωνητικά που έχουμε ακούσει ποτέ από αυτούς.

Το album (Labyrinth Of Thoughts Records και The Lab Records) κυκλοφορεί σε βινύλιο και CD στις 20 Απριλίου και είναι αφιερωμένο στη Drive Tribe, την κοινότητα των φίλων που στηρίζουν την μπάντα όλα αυτά τα χρόνια, και στη μνήμη του αγαπημένου Fred Cole των Dead Moon που έφυγε από τη ζωή πρόσφατα.

H αθηναϊκή μπάντα προλογίζει το νέο της άλμπουμ λέγοντας: «Μαζί με τα παιδιά που δουλέψαμε γι’ αυτόν τον δίσκο (Nick Ottomo Αγγλούπα, Jimmy Spliff κι ένα σωρό άλλους ανθρώπους δίπλα μας) νιώθαμε πως με την ηχογράφησή του κλείνει ένας κύκλος και ταυτόχρονα ανοίγει ένας άλλος. Αυτός θα είναι να παίξεις ζωντανά τα συγκεκριμένα τραγούδια για να τους δώσεις την ενεργειακή διάσταση που έχουν ανάγκη, να τα μοιραστείς. Αυτό θα κάνουμε στις 19 του Μάη, στο Fuzz, όπου θα παρουσιάσουμε τον νέο μας δίσκο, μεταξύ άλλων, ο οποίος θα κυκλοφορήσει την ίδια ημέρα εκεί».

Τη συναυλία θα ανοίξουν οι The Karamazov Project.

Ινφο

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00. Το ακριβές πρόγραμμα θα ανακοινωθεί από τοwww.fuzzclub.gr
Εισιτήρια προπωλούνται προς 10 ευρώ.
Στην τελική φάση της προπώλησης και το ταμείο, η τιμή θα είναι 13 ευρώ.
Διάθεση εισιτηρίων:
Online :www.viva.gr και http://www.fuzzclub.gr/event/last-drive/

Tηλεφωνικά: 11 876