Αντί προλόγου “αντιγράφουμε” το σκεπτικό δύο ανθρώπων που έχουν τάξει τη ζωή τους στο θέατρο. Δεν είναι πως συμφωνούμε, απλώς, μαζί τους. Είναι πως οι λέξεις που διάλεξαν για να περιγράψουν τη δουλειά που κάνουν πάνε το πράγμα παρακάτω. Μας εκφράζουν. Οι Άννα Ελεφάντη και Δημήτρης Μυλωνάς τρέχουν το Από Μηχανής Θέατρο. Και χτες παρουσίασαν το πρόγραμμα των παραστάσεων που θα φιλοξενηθούν στις σκηνές (“Κάτω Σκηνή” – “Πάνω Σκηνή”) του. Απαραίτητο θέατρο σε μια αποχή που το “γκρι” έγινε συνήθεια.

“Δύο συναρπαστικά χρόνια έχουμε ήδη διανύσει στο Από Μηχανής Θέατρο και είμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε τη νέα θεατρική σεζόν 2019-2020, με ένα πλούσιο πολυφωνικό ρεπερτόριο που περιλαμβάνει 16 παραστάσεις: κλασσικά και σύγχρονα έργα της ελληνικής και διεθνούς δραματουργίας, έργα που παίζονται για πρώτη φορά, παράσταση για παιδιά, θεατρικό εργαστήρι για παιδιά κι εφήβους, stand-up comedy καθώς επίσης κι επαναλήψεις από την περσινή χρονιά που ξεχώρισαν.

Σε αυτά τα δύο χρόνια μπορούμε με χαρά να πούμε ότι το Από Μηχανής Θέατρο με τις 20 παραστάσεις που παρουσίασε έως σήμερα στην «Κάτω Σκηνή» και τις 21 στην «Πάνω Σκηνή», έχει πλέον δώσει το στίγμα του στο θεατρικό τοπίο της πόλης κι έχει αναγνωριστεί ως μια από τις πιο δραστήριες αθηναϊκές σκηνές πολιτισμού υψηλής αισθητικής η οποία ταυτόχρονα τολμά να περιοδεύσει τις παραγωγές της και στην περιφέρεια.
Το θέατρο είναι μια έμψυχη διαδικασία εκ φύσεως ομαδική, μια διαρκής συνομιλία των καλλιτεχνών μεταξύ τους και των καλλιτεχνών με το κοινό. Οι εξαιρετικοί συνεργάτες που όλο αυτό το διάστημα μας τιμούν με την εμπιστοσύνη τους αλλά και η συγκινητική προσέλευση του θεατρόφιλου κοινού (πάνω από 90.000 θεατές για τη σεζόν 2018-2019) είναι για εμάς η μεγαλύτερη πιστοποίηση ότι το καλλιτεχνικό μας όραμα όχι μόνο γίνεται πραγματικότητα αλλά, το σπουδαιότερο, έχει βρει συνοδοιπόρους.
Καλή θεατρική μας χρονιά! Άννα Ελεφάντη – Δημήτρης Μυλωνάς”

 «Προσωπική Συμφωνία» – Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019 – με τους: Νικήτα Τσακίρογλου, Χρήστο Βαλαβανίδη, Αλέξανδρο Μπουρδούμη, Άννα Ελεφάντη, Μαρούσκα Παναγιωτοπούλου 

Το Από Μηχανής Θέατρο προσφέρει εισιτήρια για όλες τις παραστάσεις του για τη θεατρική σεζόν 2019-2020 στην προνομιακή τιμή των 8 ευρώ. Η προσφορά ισχύει για την αγορά εισιτηρίων που θα πραγματοποιηθεί από τις 20 έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2019.

•Μπείτε στο site του Από Μηχανής Θεάτρου www.amtheater.gr επιλέξτε τις παραστάσεις που σας ενδιαφέρουν και κλείστε τις θέσεις σας ή εξυπηρετηθείτε από το ταμείο του θεάτρου, Ακαδήμου 13, Μεταξουργείο, καθημερινά 10πμ – 10μμ.
Πληροφορίες: 210.5232097